avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Anonymous
Ikke relevant

Online timeregistrering

av Anonymous

Vi kjøpte fem lisenser for online timeregistrering og sette opp brukertillatelser i Mamut Online. Vi hadde tenkt å utvide etterhvert, men da vi tok i bruk timeregistreringen oppdaget vi at ved å gå til "kalendervisning" og trykke på "vis" , hadde hver enkelt tilgang til alle timelistene som var registrert. Her kunne det redigeres, slettes og endres i andre sine timelister, selv om brukerinnstillingen var satt til kun å redigere egne timelister. Spørsmålet mitt er om denne funksjonen er rettet opp i. De nye lisensene våre ble kreditert i påvente av en programoppdatering. Vi vil svært gjerne ta denne funksjonen i bruk, da det er meget tidsbesparende for oss. Det er snakk om 15-20 brukerlisenser. Vi bruker i dag Mamut App. Hosting.  Vi fikk beskjed om at brukerinnstillinger måtte settes opp og administreres fra Mamut Online, og det ble også gjort.

 

Med vennlig hilsen

Grethe Vargervik

6 SVAR 6
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei,

Dessverre er det fremdeles problemer forbundet med tilgangskontrollen i kalendervisningen i timeregistreringen. 

Mvh Lars

Gry Isaksen
CONTRIBUTOR *

av Gry Isaksen

Hei,

Er dette i orden nå?

Morten Heide
VISMA

av Morten Heide

Hei

Beklager, men vi jobber med å finne en løsning og få den programert, testet og implementert i fremtidige utgave av Mamut.
Å fjerne en funksjon vil kunne kreve en del arbeid da man må evt. fikse avhengigheter av funksjonen man fjerner, som kan i noen tilfeller ta mer tid og arbeid enn å løse årsaken til at man gjore det til å begynne med.

mvh,
Morten H - Mamut Support 

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous
 
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Dette burde vært prioritert høyere. Dere selger og markedsfører et produkt som ikke fungerer slik det skal. Til og med selgerne er/var uvitende om denne feilen i programmet.  Kan dere ikke løse det midlertidig ved å ta bort kalendervisningen?

 

Morten Heide
VISMA

av Morten Heide

Hei

Dette er en uheldig feil vi forsøker å bli kvitt.  Den har vist seg litt vanskelig å få løst, og vi jobber nå med å prøve å få det til i neste hovedutgave av Mamut.  Om alt går slik vi ønsker ang dette, vil det være fikset i løpte av sensommeren/høsten.  Kan ikke garantere noe, men det er det vi forsøker å få til.

Må bare beklage ulempen dette kan ha medført, og at det tar lengre tid enn forventet å få løst det.

mvh,
Morten H - Mamut Support