Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
CONTRIBUTOR ***

Hva skulle du ønske du ble fortalt før du tok Visma Business i bruk?

Kjære Visma Community!

 

Vi har valgt å skaffe Visma Business og er i prosessen med å velge leverandør og så videre. Vi har selvfølgelig lyst å være best mulig forbered og i den forbindelse har jeg lyst å spørre noe til alle som bruker Visma Business og er aktiv her på Visma Community:

Hva skulle du ønske du var klar over, før du tok i bruke Visma Business? 

 

Jeg håper å få noen gode tips om feller vi burde være obs på i prosessen og tenker at denne tråden kan fort utvikle seg til mye nyttig informasjon for mange her på Visma Community. 

Jeg ser frem til alle deres gode tips! 

1 SVAR
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Sv: Hva skulle du ønske du ble fortalt før du tok Visma Business i bruk?

At aktørtabellen styrer både leverandør, kunde og ansatt. Man kan med andre ord bruke samme aktør som både leverandør, kunde og ansatt for å slippe duplikater i databasen. Dette gjelder særlig hvis man har firma som er både kunde og leverandør, for eksempel. Eller hvis man ønsker å lage en fordring på en ansatt, slik at den må ha et kundenummer.

 

Jeg skulle også ønske vi hadde sendt en superbruker på kursene Visma Business regnskap, trinn 1, 2 og 3 slik at man kunne få utnyttet systemet optimalt fra starten. Kursene er svært gode, og jeg anbefaler dem på det varmeste!