avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Opprettet dato - på produkter og aktører

Har forsøkt å finne ut om det er et felt i tabellen som holder rede på når produktet eller kunden ble opprettet. Finnes det? Hvis ikke, kan Visma notere det som et ønske til senere versjoner?

3 SVAR 3
Highlighted

Re: Opprettet dato - på produkter og aktører

Hei øyvind

Fra versjon 9.0 har alle tabeller i Visma fått feltene Opprettet bruker og Opprettet dato. Har du en tildigere versjon så vil du kunne finne når kunden ble opprettet ved å hente frem feltene Opprettet av Bruker og Opprettet dato. Produktet derimot vil du ikke kunne få før du eventuelt oppgraderer til versjon 9.0

CONTRIBUTOR ***

Re: Opprettet dato - på produkter og aktører

Hei Martin. Hvorfor info i disse feltene ble endret etter VB oppgraderingen? Alle produktene er opprettet av "Upgrade" med dato fra siste oppgraderingen. Er dette et feil fra nyere versjon?

mvh irina

Highlighted

Re: Opprettet dato - på produkter og aktører

Hei

Dette er nok slik fordi feltene ikke har funnets fra før og dermed er ikke informasjonen til stede. Ved oppgradering så putter den da inn oppgradering som brukernavn i opprettet av bruker. Dette er slik fordi dette er nye felt, ved senere oppgraderinger av VB vil denne inneholde bruker som opprettet raden i tabellen.