Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
CONTRIBUTOR **

Scanning av kvitteringer

Vi har noen kunder som har en del småkvitteringer som vi hver mnd må etterlyses og letes etter. Finnes det noe enkelt som kunden kan ta bilde av kvitteringen på mobilen sin? (app). Dette er en liten bedrift uten reiser, diett, kmgodtgjørelse. Det er heller ikke nødvendig med attestasjoner, da det er bare en eier. Finnes det noe annet en Visma Expense? Visma Expense kan virke litt i overkant av hva denne kunden har brukt for.

12 SVAR 12
CONTRIBUTOR ***

Sv: Scanning av kvitteringer

Har sett ein del kunder som benyttar appen Sonya Utlegg & Reise.

Ellers om det kun er bilde av kvittering som er nødvendig, kan kunden kanskje lagre den i ei mappen i "skyen" på mobilen sin, som blir delt med regnskapsførar.

CONTRIBUTOR **

Sv: Scanning av kvitteringer

Vi bruker en app som heter Scanwriter. Da tar man bilder av kvitteringene med mobil og sender disse på mail til dokumentsenteret. Fungerer bra.

Sv: Scanning av kvitteringer

Hei,

 

Visma.net Expense er en løsning for utleggsrefusjoner også, hvor man også har en app til å ta bilder med. Med appen Visma Attach tar du enkelt bilder av kvitteringene og sender de direkte til løsningen. Dermed kan alle utlegg, og kvitteringer ligge tilgjengelig i løsningen. Alt du trenger å gjøre er å koble sammen de utlegg og kvitteringer som hører sammen. Dette er en utmerket løsning for det du er ute etter Smilefjes glad 

 

Med vennlig hilsen 

Susanne Grure

 

CONTRIBUTOR *

Sv: Scanning av kvitteringer

Bortsett fra at det ikke er snakk om utlegg, men direkte kjøp fra firmaets konto, men uten faktura.

Det er mao ikke noe reise- eller utleggsregime, men firmaets eget kort, som enkelt skulle kunne kobles mot business, evt dokumentsenter. Vet at dette har vært på trappene en stund, men er det kommet?

CONTRIBUTOR **

Sv: Scanning av kvitteringer

Hei

Er det noen som har funnet en løsning på dette? Altså uten at kunden må ha Expence? Hvorfor går det foreksempel ikke an å sende denne direkte til org.nr@autoinvoice.no og dermed havne direkte i VDC? Det fungerer utmerket i andre systemer.

 

Sv: Scanning av kvitteringer

Dette burde absolutt finnes synes jeg også. Expense blir unødvendig komplisert.

 

Se også denne saken:
https://community.visma.com/t5/Ideer-i-Visma-net-AutoInvoice/Visma-Scanner-forbedringspotensiale/idi...

Sv: Scanning av kvitteringer

Hvordan får du da sendt mail direkte til dokumentsenteret?

CONTRIBUTOR **

Sv: Scanning av kvitteringer

.... sende på mail til Dokumentsenter?
Har ikke blitt opplyst om at det finnes noe mail adresse til dokumentsenter der man sender bialg til og vedlegg kommer i VDC.

 

Sv: Scanning av kvitteringer

Hei, nei og det finnes egentlig ikke - med mindre man aktiverer AutoInvoice og bruker det. Men det er ikke en god løsning for mindre kunder. Derfor foreslår jeg utvikling av appen Visma Scanner.

CONTRIBUTOR **

Sv: Scanning av kvitteringer

Autoinvoice for kvitteringer? Hvordan skal det fungere? Mener du skanningskonto? Men da går jo bilag til Visma som tolker de, og en ment for inngående fakturaer. Så lurte på hvordan ville Autoinvoice løse problemstilling med håndtering av kvitteringer elektronisk direkte til VDC. 

Så lenge det er en sartere og bedre løsning enn hvordan det gjøres nå, så kan det være aktuelt. 

Sv: Scanning av kvitteringer

Til informasjon for alle i denne tråden: 
Vi er i ferd med å ferdigstille helt ny funksjonalitet i Visma Business-produktlinjen.
1. Muligheten til å sende "hva som helst" fra klient til regnskapsfører. Naturlig utgangspunkt er som enkelte har påpekt Visma Scanner, som utvides til å kunne sende mer enn faktura. Det blir på en måte den nye "skoesken" med ymse innhold. Derfra bruker vi dagens infrastruktur med AutoInvoice og Visma Document Center som transportvei inn til Visma Business. Flyten her går automatisk, uten inngrep av noen slag. Er det noe som skal betales er tanken at leverandørtransaksjonen oppdateres automatisk løpende for betaling, mens kostkontering kan gjøres når det passer for hvert enkelt oppdrag, periodisk eller kanskje årlig for de aller minste klientene.
2. Som del av konseptet lager vi også funksjonalitet for kombinert godkjenning av faktura og betaling samtidig, for å redusere antall involveringer til et minimum. 

Tanken bak er å gjøre det praktisk mulig for en regnskapsfører og minimere arbeidet med de minste klientene, slik at også disse kan håndteres på en rasjonell måte, uten manuell kostnadsdrivende håndtering i mange/flere steg. 
Leveranse er planlagt i ver. 14 av Visma Business produktlinjen. Vi gleder oss!

CHAMPION ***

Sv: Scanning av kvitteringer

(updated by amundsf ‎29-03-2019 23:34 )
.