Mine områder
Hjelp
jcgull
CONTRIBUTOR *

Visma Business - Utskrift til Excel feiler (Fungerer hvis man åpner Visma som Admin)

av jcgull

Hei - En kunde fikk nylig et problem med utskrift til Excel fra Visma Business. Hvis man åpner Visma Business som administrator, så fungerer det. Mistenker at det kan ha kommet noen restriksjoner i en Windows oppdatering.

 

Problemet oppstår på 2 maskiner, den ene maskinen fungerte utskrift til Excel ved å åpne Visma Business som administrator, men dette fungerte ikke som en løsning på den andre maskinen.

 

Når man åpner Visma Business som administrator, så får brukeren et annet problem: Ved utskrift til PDF, får da ikke brukeren tilgang til en logo som ligger på et delt filområde, siden Visma Business ble åpnet som administrator og ikke brukeren pålogget.

 

Noen som har fått det samme problemet etter Windows Patchetirsdag denne måneden? Eventuelt noen andre tanker?

1 SVAR 1
10wedran
CONTRIBUTOR *

av 10wedran

Visma Business bruker et område for mellomlagring når den skal skrive til Excel og pdf. Denne ligger under Hovedmeny-Bedriftsparametre-Grundata-Firmaopplysninger. Nederst står PDF-sti ved utskrift. Hos oss i ligger det som L:\PDF. Men vi i Sulland har mistet tilgangen til de fleste områder via Visma (visstnok et problem for flere forhandlere). For å kunne skrive til pdf/Excel, har vi hos oss endret filsti til et område vi får tak i, og opprettet en PDF mappe der. 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"