Mine områder
Hjelp
Julie Langlete Uttian
CHAMPION **

Sv: Remitteringsoversikt

av Julie Langlete Uttian (Oppdatert ‎23-09-2020 14:43 av Julie Langlete Uttian )

Hei🌼

Hvilket økonomisystem bruker du? Og er dette knyttet til Autopay? Isåfall bruker du Autopay 3 eller Autopay 4 (Visma.net Autopay). 

 

Mvh

Julie / Visma Software AS

2 SVAR 2
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei igjen. 

 

Vi bruker Global 14.01 og Visma.net. Autopay. 

 

Mvh 

Nina

Julie Langlete Uttian
CHAMPION **

av Julie Langlete Uttian

Hei igjen Nina, takk for svar🌼

Kan dette være til hjelp?

Fordringsoversikt
Fordringsoversikt gir deg oversikt over de kundeposter og leverandørposter som forfaller fram i tid. Du finner rutinen under Forespørsel - Fordringsoversikt.
Du velger selv hvordan beløpene skal grupperes og for hvor lang tid fremover du ønsker å beregne beløp. Dette gjøres med feltene "Antall kolonner" og "Beregningsdager". Beregningsdager indikerer hvor mange "forfallsdager" som skal beregnes i samme kolonne, og Antall kolonner hvor mange kolonner (les beregningsdager fremover) som skal vises i tabellen. Hvis du for eksempel setter Antall kolonner = 4 og beregningsdager = 7, vil systemet gi 4 kolonner som hver gruppers på hva som forfaller hver uke i 4 uker fremover.

Du kan dobbelklikke på tallene for leverandørgjeld og kundefordringer for å se hvilke transaksjoner som er inkludert i beløpet. Maks antall kolonner det er mulig å sette opp er 19. Det er ikke mulig å beregne fra en dato tilbake i tid, og fordringsoversikten tar ikke med ubetalte poster hvor forfallsdato er passert. Inngående saldo i første kolonne vil alltid være 0.

Mvh Julie / Visma Software AS 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"