Mine områder
Hjelp
Christine Stryken
CHAMPION *

Foreldrepenger

av Christine Stryken

Jeg har en kollega som skal ut i fødselspermisjon. Hun og faren ønsker å dele opp slik at hun kommer inn på kontoret og jobber mens faren har sine uker. De deler opp disse ukene gjennom permisjonstiden.

 

Skal jeg da både legge inn permisjon med prosent osv. på ansattkortet og så legge inn fravær de ukene hun ikke jobber. Jeg vet at NAV ikke behandler søknaden hennes før de har mottatt inntektsmelding fra oss. Er det ok å sende inn denne med kun endringer i på ansattkortet nå, og så eventuelt endre senere? Det er jo enda tre uker til hun  skal ut i permisjon. 

 

Håper på snarlig svar.

2 SVAR 2
Godkjent løsning
Renate Martensson
VISMA

av Renate Martensson

Hei,

 

Hvordan foreldrene ønsker å dele permisjonen skal de oppgi på sin søknad, du som arbeidsgiver skal sende inntektsmelding med første dato i foreldrepermisjonen. Inntektsmeldingen blir ikke påvirket av hvordan du legger inn permisjonen på ansattkortet.

 

https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Visma-Lonn/Digital-Innteksmelding-Eksempel-Foreldrepenge...

 

I forhold til innrapportering av selve permisjonen må du oppgi de faktiske datoene den ansatte har permisjon, du kan lage flere linjer under fanen Arbeidsforhold / Arbeidsstatus på den ansatte, men husk å ikke endre Fra dato eller type permisjon her hvis du allerede har sendt inn a-melding med disse opplysningene.

 

https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Visma-Lonn/Innrapportering-av-permisjon-fra-ansattopplys...

 

Mvh Renate,

Visma HRM Support

Christine Stryken
CHAMPION *

av Christine Stryken (Oppdatert ‎04-06-2020 13:42 av Christine Stryken )
 
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"