Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Link mellom Expense og Document center?

av Anonymous

Vi har Visma.net med Expense og Approval, og vi har Visma Document Center. Reiseregninger fra Expense og fakturaer sendt på flyt fra Document Center godkjennes i Approval. Men kan ferdig godkjente reiseregninger på noen måte importeres/sendes til Document Center? For oss er det ønskelig ettersom bokføring skjer i Document Center.

4 SVAR 4
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Mye av poenget med expense bortfaller hvis man likevel manuelt må hente ut reiseregningene som er ferdig behandlet og godkjent og legge disse inn i Visma Buiness.

Det burde vært mulig å kontere reiseregningen i Expense og deretter automatisk integrert denne i Visma Business evt dok.senter for videre behandling og bokføring.

Selve innleggingen i VB er tidkrevende. Den enkelte kommenterer hvor utleggene skal i systemet før vi deretter må kontere manuelt. 

Veldig mye manuelt her. 

av Gunnar Glendrange

En veldig gammel tråd som virker litt todelt, med kommentar i nyere tid.

En reiseregning (dokumentet) er ikke tilgjengelig i Dokumentsenter. 

Oppfordrer alle våre kunder til å melde inn ønsker under "Idéer", samt å "like" ideer andre har meldt inn. Dette er en fin anledning og kanal for å se hva markedet etterspør.

 

Til sistnevnte kommentar:  du kan lese mer om samspill Expense og Visma Business her

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei, er det gjort noen ny vurdering her? Er det evt mulig å legge inn noen form for varsling slik at brukeren varsles når reiseregningen er godkjent?

Godkjent løsning
Morten A. Karlsen
VISMA

av Morten A. Karlsen

Hei. Visma er kjent med dette ønsket fra før. Visma vurderer implementasjon i kommende versjoner.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"