Fagområde Spør eksperten
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Hei!Spørsmålet mitt var om dato i eiendelsregisteret.Vi bestilte henger 26.03.2019 og faktura har fakturadato 26.03.2019.Vi betalte 26.04.2019 og hentet i begynnelsen av mai 2019. I mai ble henger registrert i statensvegvesen også.Kan jeg registrere anskaffelsesdato 01.05.2019 i eiendelsregisteret?Hvis jeg velger mars 2019 for jeg avvik i MVA meldingen (mai/juni). Avvikende dato.Henger var registrert på vårt firma 02.05.2019, deretter hentet vi.Kan jeg se bort fra faktura dato og registrere henger i eiendelsregisteret 01.05.2019.Da slipper jeg å få avvik på MVA melding.På forhånd mange takk for tilbakemelding!
Hva er skatteprosenten for enkeltmannsforetak? Hva er skatteprosenten for privatperson?
Forstår nå at innskuddsbasert pensjon (OTP/IBP) må legges manuelt inn i lønnssystemet, og at beløpet må føres på ansattes lønnsslipp. Har også fått et inntrykk av at man skalvelge "Tjenestepensjon, firmaets andel"- stemmer det? Hvorfor skal man ikke velge "Pensjonstrekk, ansattes andel"? Hva er forskjellen på disse to?
Hei, det med dobbel salg har jeg forstått.Det er deler av kreditt salg jeg må fakturere selv og skulle gjerne vite hvordan man fører dette i eAccounting.Hvordan legger man det opp mht salgskonti osv.
Hei jeg kjenner ikke ditt regnskap, men det kan se riktig ut. Hvis du synes dette innlegget besvarte spørsmålet ditt med en god løsning, vennligst trykk "Godta" som løsning :-) Dette hjelper både oss og andre brukere i Community Med vennlig hilsenVisma Mamut ASJørn Karlsen
Velkommen til Spør eksperten

Våre eksperter er klare til å besvare dine spørsmål om bokføring, lønn, laver og regler.  Du vil motta svar innen 48 timer. 

Bruk kontohjelpen hvis du lurer på hvilken konto du skal føre på! [Kommer snart]


Slik stiller du et spørsmål til våre eksperter:

➡ Gå til Faglig diskusjon

➡ Trykk Start en tråd. Merk at du må være logget inn for å få opprettet en tråd i diskusjonsforum! Trykk Logg på oppe i høyre hjørne. Bruk de med samme opplysningene du bruker for å logge inn i ditt regnskapssystemet.


❔ Kommer du ikke inn? Trykk Registrer deg og fullfør veiledningen.

❔  Klikk her for hjelp med pålogging i Visma Community eller tilgang til Spør eksperten

 

Påloggede brukere (281)