avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Meld deg på årets julekalender og vær med i trekningen av mange fine premier!
Oversikt over planlagt vedlikehold på våre fakturaservice tjenester i 2018
Hvordan endre forfall og sette purrestopp på faktura? Logg inn i WebReskontro og velg fane “åpne/alle poster” I feltet “Kunde#” skriver du inn kundens kundenummer Hak så av på “vis alle poster” og trykk på “søk” Klikk på faktura så får du opp et nytt lite vindu Her kan du huke av dersom kunden ikke skal purres eller renteberegnes (du kan også endre forfallet her) Husk å trykk “save” hvis du endrer noe
Hvilket kontonummer har kunden betalt faktura fra? Logg inn i WebReskontro og velg fane “åpne/alle poster” I feltet “Kunde#” skriver du inn kundens kundenummer Hak så av på “vis alle poster” og trykk på “søk” Kontonummeret kunden har betalt fra vises i fanen “Bankkontonummer”.
For å skrive i brukerforumet må du være innlogget i Visma Community. Gå tildetområdet du ønsker å publisere i og trykk på den grønne knappen "Nytt innlegg". - Gi spørsmålet ditt et emne - Skriv spørsmålet ditt - Bruk tags/temaord for å hjelpe andre å finne det de søker etter. For å svare på andres spørsmål skriv svaret og trykk på den grønne knappen "Legg til kommentar".
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Mest brukte tags