Mina produkter
Hjälp
Jonas Ahlborg
CONTRIBUTOR ***

Återkommande order

av Jonas Ahlborg
Status: Förslagslådan

VI har väldigt många kunder som önskar samma order varannan vecka eller i gång per månad. Skulle vara helt underbart om systemet skulle kunna skapa en återkommande order efter ett bestämt schema. 

6 Kommentarer
Mikael Björk
PARTNER
av Mikael Björk

Är det lagerförda produkter eller inte? 

Oftast när man har återkommande order är det samma sak som avtalsfakturering som du finner mer information här https://community.visma.com/t5/Anvandartips-for-Visma-net-ERP/Utbildningsmaterial-Avtalsfakturering/.... Dvs t.ex när man fakturerar en tjänst/service/avtal osv. 

 

I så fall finns funktionen redan.

 

 

 

Mikael Björk
PARTNER
av Mikael Björk

Titta även i fönster AR203500 där du kan köra "Återkommande transaktioner". Men här skapar du bara Faktura, debetjustering eller kreditfaktura. Inte en order. Men du kan sätta vilken periodicitet som helst. Sen i fönster AR504000 så kan du automatisera denna körning av återkommande transaktioner.

 

 

Jonas Ahlborg
CONTRIBUTOR ***
av Jonas Ahlborg

Det är en order, och en lagerprodukt. Att skapa en faktura hjälper oss inte, utan det måste skapas en order för våra chaufförer först.

Jonas Ahlborg
CONTRIBUTOR ***
av Jonas Ahlborg

Hade alternativet i  AR203500  funnits med en Salesorder också, så hade det varit löst. Men det finns inte, tyvärr. Kanske något man kan önska i en framtida uppdatering.

 

av Christian Sandell
Status changed to: Status: Rösta
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Förslagslådan
 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här