Mina produkter
Hjälp
TSNMarcus
CONTRIBUTOR **

Lägg till kundreferens på "Plats"

av TSNMarcus
Status: Implementerad

Vi är ett B2B företag som använder oss av Visma.net och specifikt modulen "Kundavtal" för att skapa fakturor. I dagsläget gör detta att vi uppnår en väldigt hög grad av automatisering men en väldigt viktig länk saknas tyvärr och det är möjligheten att lägga till "Kundreferens" på antingen kundavtalet eller på "Plats" så att detta ärvs av de fakturor som skapas av kundavtalet. Om detta skulle göras möjligt skulle vi helt och hållet kunna automatisera vårt faktureringsflöde.

 

I Dagsläget behöver vi tyvärr dock manuellt lägga på "Kundreferens" på alla fakturor som ska gå som e-faktura, hade vi inte skickat några e-fakturor hade det inte varit något problem då vi kan mappa andra fält och ställa in vår fakturamall så att vi får med en kundreferens men tyvärr tar det stopp då fakturorna ska gå ut som e-faktura, då det är detta fält som elektroniskt skickas som "Referens", och verkar inte kunna mappas på något sätt.

Att lägga till det på kundavtalet hade såklart varit optimalt men fler kunder till Visma har säkert användning av att det läggs till på "Plats" och då man kan koppla en plats till kundavtalet så bör detta uppfylla det vi är ute efter.

 

// Marcus Agelii
IT-Chef
Temporary Space Nordics

2 Kommentarer
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Rösta
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Implementerad

Möjligheten att lägga in referens på avtal är implementerat. Läs mer här:

https://community.visma.com/t5/Nyheter-for-Visma-net-ERP/Kundreferens-pa-ett-kundavtal-ver-8-19/ba-p...

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här