Mijn Communities
Help
Velthuysen Group
CONTRIBUTOR **

E-mail adres scanner voor uploaden foto's

door Velthuysen Group

Kan het e-mail adres voor het uploaden van foto's/pdf's welke op de scanner staat van een cliënt ook ergens in Eaccounting komen te staan, zodat de cliënt vanuit zijn e-mail programma rechtstreeks de inkoopfacturen in PDF kan versturen naar Eaccounting.

1 ANTWOORD 1
Goedgekeurde oplossing
Mayron Beudeker
VISMA

door Mayron Beudeker

Beste gebruiker,

 

Momenteel is het helaas niet mogelijk om het persoonlijke e-mailadres (uit de scanner app) in Visma eAccounting te weergeven.  Ik kan me echter wel heel goed voorstellen dat het erg handig voor cliënten zou zijn als dit wel kon.

 

Er wordt volop ontwikkeld aan Visma eAccounting en er komt zeer regelmatig nieuwe functionaliteit bij. Daarom nemen wij jouw signaal graag mee in het ontwikkelproces.

Of en wanneer de gewenste functie word toegevoegd is nog niet bekend. Meer informatie over nieuwe functies in Visma eAccounting, kan je lezen in het Supportpanel. Of kijk de video terug die na elke maandelijkse update wordt gepubliceerd. Deze video wordt per e-mail en via een melding in Visma eAccounting (Tips & Trucs scherm) onder jouw aandacht gebracht.


Met vriendelijke groet,

Mayron/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!