annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Log in of maak een account aan

om een gepersonaliseerde navigatie te krijgen.

Richtlijnen Visma Community

door Roel van der Meulen (Bijgewerkt ‎29-10-2019 11:43 door Roel van der Meulen VISMA )

Het doel van Visma is om deze community een veilige communicatie-omgeving te maken.

Moderators mogen inhoud wijzigen of verwijderen en leden weren.


Gebruik van de community


Wees relevant - Post in de community die het meest relevant is voor uw vraag of opmerking. Dit vergroot de kans op een snel en relevant antwoord. Visma-moderators kunnen uw bericht verplaatsen naar een relevanter forum.

 
Deel uw ervaring en stel vragen - Uw bijdrage is belangrijk voor de groei en het in stand houden van de community als plaats waar leden antwoorden op hun vragen kunnen vinden. Als u actief bijdraagt aan de community dan zal dit andere leden motiveren om dit ook te doen en zult meer u erkenning krijgen voor uw bijdragen.

 

Wees complimenteus - We moedigen u aan om leden te belonen voor het posten van goede informatie, door hen kudo’s te geven of een opmerking achter te laten.

 

Meld misbruik - Meld communicatie die niet aan deze richtlijnen voldoet bij Visma.

 

Voeg een persoonlijke avatar (foto) toe aan uw profiel -  Het is fijner om het gezicht te zien van de persoon met wie u praat.

 

Onthoud

Wees eerlijk over wie u bent - Uw gebruikersnaam in de Visma Community moet uw volledige naam zijn.

 

Wees vriendelijk - Wees beleefd en toon respect naar andere leden. Dit is de belangrijkste richtlijn van de Visma Community.

 

Persoonlijke informatie - Bescherm uw eigen privacy en die van anderen. Post geen telefoonnummer, e-mailadres, accountnummer of andere vertrouwelijke informatie. Uw berichten zijn zichtbaar voor andere gebruikers.

 

Informatiebron - Veel van de informatie op de community komt van leden die niet werkzaam zijn voor Visma. Visma-klanten die bijdragen aan deze community beschikken vaak over veel kennis en geven veel goede antwoorden. Visma is niet verantwoordelijk voor onjuiste adviezen die niet afkomstig zijn van Visma-werknemers.

 

Niet adverteren - Berichten en opmerkingen die reclame, verkoop van producten, spam, junkmail of andere vormen van adverteren bevatten, zullen worden verwijderd door een moderator.

 

Deze richtlijnen zullen worden uitgebreid indien nodig geacht voor het garanderen van een veilige omgeving.

 

Link naar Servicevoorwaarden


Met vriendelijke groet,
Roel/Community Manager
Geef aub een 'kudo'/like als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op 'als oplossing accepteren' als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community! 🙂
0 ANTWOORDEN 0