Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Geimporteerde boekstukken verwijderen + concept opslaan

door Anonymous

Goedemiddag, 

 

Ik importeer de loonjournaalposten voor al onze bedrijven in via Import E-Acconting. 

Echter soms gaat het wel eens fout, dan is de loonjournaalpost van een bepaalde maand al geïmporteerd en staat deze er dubbel in. Ik moet dan de hele boeking handmatig terugboeken. Graag zou ik de mogelijkheid zien, om met 1 druk op de knop een geïmporteerd boekstuk te verwijderen. In andere boekhoudprogramma's is dit ook mogelijk. 

Dan zou ik graag ook willen aangeven, dat er een mogelijkheid moet komen om bij een boekstuk een concept op te slaan / of een knop 'klad opslaan'. Als je bezig bent met een boeking, en je wil nog even iets checken op het grootboek, moet je alles in het geheel weg klikken en gaan al je reeds ingevoerde gegevens verloren. 

 

Ik hoor het graag. 

 

groet, 

Juliette Velthuysen 

 

 

1 ANTWOORD 1
Goedgekeurde oplossing
Mayron Beudeker
VISMA

door Mayron Beudeker

Beste Juliette,

 

Het klopt dat geïmporteerde boekstukken helaas niet kunnen worden verwijderd, en een handmatige boeking de oplossing is. Kan me voorstellen dat de toevoeging van deze mogelijkheid, het werken in Visma eAccounting een stuk efficienter maakt. Ook de optie om handmatige boekingen als concept, zal wat mij betreft, daar een bijdrage aanleveren. 

 

Er wordt volop ontwikkeld aan Visma eAccounting en er komt zeer regelmatig nieuwe functionaliteit bij. Daarom nemen wij jouw wensen graag mee in het ontwikkelproces.

 

Of en wanneer de gewenste functie word toegevoegd is nog niet bekend. Meer informatie over nieuwe functies in Visma eAccounting, kan je lezen in het Supportpanel. Of kijk de video terug die na elke maandelijkse update wordt gepubliceerd via de eAccounting Community.

 

Bedankt voor jouw signalen!


Met vriendelijke groet,

Mayron/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!