Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Rapport van lopende offertes maken

door Anonymous

Is het mogelijk om een rapport van de lopende offertes te maken?

Waarbij kan worden gezien de offertebedragen, kostprijsbedragen en verwacht resultaat.

 

1 ANTWOORD 1

door Remko Gerritsen

Beste Hans ,

 

Helaas is hier geen rapport voor aanwezig in eAccounting momenteel.

 

Ontwikkeling Visma eAccounting

Er wordt volop ontwikkeld aan Visma eAccounting en er komt zeer regelmatig nieuwe functionaliteit bij. Daarom nemen wij jouw signaal graag mee in het ontwikkelproces.

Of en wanneer de gewenste functie wordt toegevoegd is nog niet bekend. Meer informatie over nieuwe functies in Visma eAccounting, kan je lezen in het Supportpanel. Of kijk de video terug die na elke maandelijkse update wordt gepubliceerd. Deze video wordt via Visma eAccounting (Tips & Trucs scherm) en onze eAccounting Community onder jouw aandacht gebracht.
Wil je op de hoogte worden gehouden? Abonneer je dan nu op de nieuwsberichten van de community. Dit doe je door via het rubriek 'Nieuws' bovenin te klikken op de menu knop aan de rechterzijde en te kiezen voor 'Abonneren'.


Contact
Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag van je. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 26 26 926, van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Voor het indienen van een supportverzoek, en voor antwoorden op veelgestelde vragen, kun je ook het Help Centre in Visma eAccounting raadplegen. Je opent het Supportpanel via het vraagtekentje rechtsboven in het programma.

Met vriendelijke groet,

Remko/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren" als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!