Mine produkter
Hjælp

Sådan benytter du søgefunktionen i Community

af Laurids Gissel (Opdateret ‎05-05-2021 13:00 af Thor Lundehoj VISMA )

Community er bygget op af produkt- og fagområder, der igen er opdelt i forskellige typer indhold inden for det givne område. Vær opmærksom på, at du har mulighed for at justere hvor stor en del af Community du søger indenfor.  Se herunder hvordan du tilpasser din søgning.

 

Sådan fungerer søgningen

Som udgangspunkt er søgningen indstillet til kun at omfatte området eller fanen du befinder dig i på Visma Community. Det vil sige, at befinder du dig på Forum i et område, så er søgefunktionen automatisk indstillet til kun at søge inden for dette specifikke område. Ønsker du at søge bredere end dette, kan du redigere din søge-radius i menuen til venstre for søgefeltet

 

Hele community.png

 

 

Søgeforslag

Når du begynder at skrive, vil der automatisk blive vist forslag til det indhold du kan tænkes at lede efter. De forskellige ikoner indikerer om indholdet er et forum-indlæg, en vejledning, en idé eller en nyhed. Under indholdets overskrift kan du også se hvilket område det kommer fra. 

 

Søgning i Visma Community.png

 

 

 

Søgereultat

I søgeresultatet kan du vælge at ændre dine filtre på sted, forfatter, dato, metadata, indlægstype og om indholdet eksempelvis skal have et videoklip. De grå "knapper" indikerer de aktive filtre. Disse kan naturligvis fjernes. Dertil kan du også sortere søgeresultaterne efter bedste match, dato, visninger og meget mere. 

 

Søgeresultat.png

 

 

 

 

0SVAR0