annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
CONTRIBUTOR ***

Automatisk sletning af dokumenter ved fratrædelse

Status: Undersøges nærmere
Når man opretter dokumenter ville det være super, hvis der kunne være et "skal slettes ved fratrædelse"-felt, men kunne krydse fra/til. Når medarbejderen så fratræder, slettes dokumenter med kryds i feltet automatisk. På den måde kunne vi let sikre, at vi overholder GDPR-retningslinier, og vi kunne spare meget tid.
3 Kommentarer
Status changed to: Status: Undersøges nærmere

Hej Pia

 

Tak for dit engagement og forslag - det er værdsat. Vi  tager idéen med til vurdering og giver dig en status, når forslaget er undersøgt.

 

Mh Marlene

CHAMPION *

Super god ide. Det skal dog være noget man kan krydse af ved det enkelte dokument, så vi stadig kan beholde det som vi kunne komme til at skulle bruge efter fratrædelsen. Man kunne også eventuelt sætte det op sådan at nogle bestemte kategorier har det som standard og så kan fravælges hvis der er et tilfælde hvor det ikke skal slettes ved fratrædelse.

CONTRIBUTOR *

Rigtig god idé.

Det kunne også være fint, hvis man kunne sætte en slutdato ind for hvornår dokumentet ikke længere er aktuelt, og så ville det automatisk blive slettet