Mine områder
Hjelp

Historikk aksjebok

av Arve Polden Levåg
Status: Ikke prioritert

Ynskjer funksjon for å kunne leggje inn historikk for kjøp/sal av aksjar og historiske utbytter i aksjemodulen. Dette er det støtte for i Total og det er sterkt ynskjeleg for vår del å få dette inn i P&Å også. Samtidig hadde det vert fint om ein kunne fått ein rapport som kunne vist kvar enkelt aksjonær sin historikk - både historisk kostpris pr. aksje og oversikt over eventuelle utbytter og sal gjennom tidene.

4 Kommentarer
av Fredrik Harto

Her trenger vi litt mer utdyping av hva som menes.
I forbindelse med konvertering av data fra Finale og Total, vil ikke historikken over tidligere transaksjoner følge med over til Periode & År. Hendelser som skjer etter konverteringer, vil bli lagret i P&Å.

av Arve Polden Levåg

Me ynskjer å kunne registere, anten manuelt eller via innlastning, historikk for alle transaksjonar som er gjort i eit selskap. Transaksjonsoversiktbilete under "Aksjekapital" har liten betydning med mindre den visar alle transaksjonar som faktisk er gjort frå oppstart i eit selskap. Ein kan heller ikkje ta dette ut som ein rapport, som er ynskjeleg. 

av Fredrik Harto

Skillet på historikken vil være før og etter konverteringen fra Total og Finale.

Før konverteringen vil historikken ligge i disse to systemene. Etter konverteringen vil du bygge opp ny historikk for hendelser som skjer i ettertid.

Det er dessverre ikke mulig å få til en konvertering av historikk før konverteringen.

av Fredrik Harto
Status changed to: Status: Ikke prioritert
 
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"