Mine områder
Hjelp
Lisbeth Antilla
PARTNER

Endre arbeidstidsmal fra en gitt dato/ukenummer

av Lisbeth Antilla
Status: Åpen Idé

I dag er det ikke mulig å endre et arbeidstidsmal. Det bør være mulig å endre  på malen og evt. få opp en liste med alle ansatte som har gjeldende arbeidstidsoppsett, og der kunne angi pr.person hvilken dato/evt. ukenummer det nye oppsettet skal gjelde fra, slik at arbeidstiden i den enkeltes kalender automatisk endrer seg.

Har hatt flere kunder som ønsker å legge inn skiftplaner, men det blir alt for tungvint hvis skiftet pluselig skal ha en utvidelse på en halvtime på en av dagene i en 4. ukers periode, må det lages helt ny arbeidstidsmale, og deretter må man legge inn den nye malen på alle ansatte det gjelder.

Har man f.eks 4 skift må man i tillegg lage 4 nye maler,avhengig av hvilket skift man skal starte på i den første uka.  For de som har døgnkontinuerlige skift, hvor ett av skiftene krysser midnatt, er det jo ikke mulig å bruke calendar i det hele tatt, siden en vaktkode ikke kan defineres, f. eks fra 22.00 til 07.00 dagen etter.  Så det er et tilleggsønske:)

 

 

1 Kommentar
ulrik falck
VISMA
av ulrik falck

Hei @Lisbeth Antilla 

 

Grunnen til at det ikke er mulig å endre en arbeidstidsmal er litt teknisk sammensatt. Det samme gjelder vaktkoder som går over midnatt. Men problemstillingen blir stadig mer aktuell og vi har startet interne diskusjoner rundt nettopp dette. Takk for godt forslag - Vi tar det med oss videre 😊

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"