Mine områder
Hjelp
Grethe Harr
CONTRIBUTOR **

Andre trekk / Livsoppholdssats

av Grethe Harr (Oppdatert ‎14-10-2021 15:59 av Wenche_Jacobsen VISMA )
Status: Ikke prioritert

Ønsker at det skal være mulig å legge inn livsoppholdssats på Employee, samt at andre trekk blir prioritert etter rekkefølgen de har blitt lagt til.

 

Det er vanskelig å justere dette selv hvis det er en ansatt med flere trekk. 

3 Kommentarer
Nils Fossum
ACTIVE CONTRIBUTOR *
av Nils Fossum

Det er vel ikke arbeidsgivers oppgave å passe på dette? Jeg har lært at det er den ansatte som må ta kontakt med trekkutstederne om de mener å være i en slik situasjon.

Grethe Harr
CONTRIBUTOR **
av Grethe Harr

Det er ikke arbeidsgivers oppgave å passe på dette nei, men arbeidsgiver skal heller ikke trekke mer enn livsoppholdssatsen. Evt. så hadde det vært like greit om man hadde hatt mulighet til å korrigere trekkbeløpet med "fra-dato" og historikk som det er ellers i Empoyee. 

Hanna Eid
VISMA
av Hanna Eid
Status changed to: Status: Ikke prioritert

Hei @Grethe Harr,

Tusen takk for innspill. Dette er noe som ligger litt på siden av hva et lønnssystem skal håndtere. I de fleste tilfeller håndteres dette av de som utsteder kravet. I tillegg finnes det innebygde regler på hvordan trekkene skal prioriteres iht lovverket. Vi må hele tiden vurdere hva vi skal utvikle i løsningen, og siden ingen andre har meldt inn dette ønsket vurdere vi det dithen at vi ikke kommer til å prioritere det på nåværende tidspunkt. 

 

Mvh

Hanna

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"