Mine områder
Hjelp

Notat-felt på Employee (ansatt-kortet)

av Jens Erik Mjølnerød
Status: Implementert

Det er veldig praktisk for større kunder som har flere brukere å kunne notere noe fritekst på en ansatt.

11 Kommentarer
user2433329
CONTRIBUTOR *
av user2433329 (Oppdatert ‎14-10-2021 15:58 av Wenche_Jacobsen VISMA )

Har behov for ett notatfelt pr ansatt, hvor man kan lagre enkel informasjon. En type huskelapp. Eks husk å endre lønn på den ansatte før lønnskjøring, husk endre stillingsprosent for neste mnd

av Gunnar Glendrange (Oppdatert ‎16-01-2020 09:20 av Gunnar Glendrange VISMA )
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

Notert!   Husk også at du kan registrere endringer med en gang, og angi dato for når de skal gjelde fra. Fungerer også om det er frem i tid.

Siv Saxerud
CONTRIBUTOR ***
av Siv Saxerud

Ikke bare fritekst, men kunne opprette dokumenter og legge til dokumenter på de ansatte, f.eks kurs utdannelse, arbeidsavtale. Samt kunne notere ved f.eks oppfølgning av sykemeldte, som man kan ta ut rapport til NAV på. Man skal gjerne logge dialog og oppfølgning man har med den ansatte ved sykemelding. Veldig lett og kunne samme alt på de ansatte på et sted. supert om man da kunne tagge dokumentene og kunne skrive ut rapport ut fra hva man ønske.  

Jørgen Riibe
PARTNER
av Jørgen Riibe

Prøver å kvitte meg med permer og notater på hva jeg skal huske på ved neste lønnskjøring; f.eks. hvis noen ansatte gir beskjed om noe og jeg ikke har tid/anledning til å gjøre akkurat nå. Finnes det eller er det planer om å få laget et notatfelt på enten de ansatte eller selskapet der noe slikt kunne noteres. Eller legge inn et dokument fra en epost eller hele eposten, e.l. Da ville jeg bli 100 % digital på Payroll.

Yngve Torbergsen
CONTRIBUTOR **
av Yngve Torbergsen

Dette er et ønske vi også har.

Noen steder der det går å legge opp info om lønnsopprykk med mere utover det forhandlede fellesjustering.

 

Vi har opprykktabell med år og fagopplæring som mulige opprykk og det kunne være kjekt med mulighet til notater samt inlagt varsel om neste opprykk.

 

og andre ting.

Hanna Eid
VISMA
av Hanna Eid
Status changed to: Status: Akseptert - Planlagt

Hei, 

Takk for innspillet.

Vi skal åpne et fritekst felt i Employees som man kan benytte til å legge inn et notat til seg selv eller andre lønnsadministratorer.

Jeg anslår at dette vil komme i løpet av kvartalet.

 

Mvh

Hanna

Hanna Eid
VISMA
av Hanna Eid
Status changed to: Status: Implementert
 
Hanna Eid
VISMA
av Hanna Eid
Status changed to: Status: Implementert

Hei! 

Det er mulighet for å legge til et notat på de ansatte inne i Employees. https://community.visma.com/t5/Nyheter-i-Visma-net-Payroll/Enklere-a-se-hvilken-ansatt-du-jobber-med... 

 

Mvh

Hanna

Jørgen Riibe
PARTNER
av Jørgen Riibe

Så bra 😎 
Og neste trinn håper vi blir en enkel HR-funksjon knyttet til de ansatte, for de som vil ha et dokumentarkiv og slipper å ha det på en annen sikker/usikker løsning.

JosteinG
PARTNER
av JosteinG

@Hanna Eid Flott med Notatfeltet, men det er sterkt ønske om å ha mulighet til å ta med det feltet i Ansattrapport også 🙂 Kan det være mulig å få på plass snarlig? 

Lma
PARTNER
PARTNER
av Lma

Enig, det bør være mulig å få frem alle notater man har lagt inn så man slipper å gå inn på hver ansatt for å se om det er noe der. Det hadde også vært greit med et notatfelt for selskapet så man kan legge inn generelle notater.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"