peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Viimeisimmät aiheet

Tule mukaan ja opi miten voit antaa automatiikan hoitaa töitä puolestasi. Koulutuksessa tutustumme PrimusQueryn toimintaan ja mahdollisuuksiin. Koulutus sopii kaikille teknisille pääkäyttäjille kouluasteesta riippumatta.
Uuden oppiminen pitää mielen virkeänä! Sanovat myös, että kertaus on opintojen äiti. Tiesitkö, että webinaarit voi hankkia myös tallenteina?
Meillä siirtyi aikaisemmin tiedot oppisopimuksesta normaalisti Koskeen, mutta nyt oppisopimuksista ei siirry mitään tietoja. Oppisopimusopiskelijoilla on Opiskelijat –rekisterissä ruksittuna ”Oppisopimuskoulutus” sekä tietoa kentissä ”Oppisopimus alkaa”, ”Oppisopimus päättyy” ja ”Oppisopimuspaikka”. Siirtoja on toistaiseksi tehty vain testitietokantaan. Missä voisi olla vika?
On tuo Primuksen ja Kosken sielunelämä aika mystistä.KOSKI-virheitä kun Koskesta katsoo, sieltä löytyy vaikka mitä virheitä, joista Primuksen vastaavassa Koski-virhekentässä ei ole mitään mainintaa. Primuksen herja-kenttä on tyhjä tai sitten herja on jotain muuta kuin Opintopolun Koskessa.Opintopolun Koski herjaa mm. suoritustavan puuttumisesta tai esim. Tutkinnon osa tutkinnonosat/100775 ei löydy tutkintorakenteesta perusteelle OPH-2789-2017 - suoritustapa reformi- Kun Primuksesta menet tutkimaan opiskelijan korttia, ei ole mitään virheitä eikä tuota 100775 tutkinnon osaa ops-puussa.Toinen mystinen havainto on se Koski-siirron pvm. Primuksessa ja Koskessa ne ei ole samat.Aika toivottomalta tuntuu pitää kantaa kunnossa kun siirrettyjä kortteja tällä hetkellä about 13 000.Sujuuko muilla ilman ihmettelyjä?
Vanhoihin tutkintoihin on voinut sisältyä mahdollisuus valita tutkinnon osa perustutkinnosta.Nyt kun samasta tutkinnosta on vanhoja ja uusia samaan aikaan, niin voi tulla tilanne että opiskelija valitsee uuden tutkinnon osan ja sisällyttää sen vanhaan tutkintoonsa. Tämä on mahdollista ja sallittua.Meneekö Primuksen tai KOSKI-palvelun tiedonsiirto tästä nyt jotenkin solmuun arviointien osalta?Uusiin tutkintoihin on määritelty 5-portainen (arviointiasteikko ja KOSKI-luokitus), mutta OPHn ohjeen mukaan uuden tutkinnon osa muunnetaan 3-portaiseen.Koski-klinikasta poimittua:"” Kysymys:Vanhoilla perusteilla opiskeleva valitsee tutkinnon osan saman tutkinnon uusista perusteista, tämä on ymmärtääkseni on mahdollista, mutta säilyykö opiskelijalla myös tämän uuden osan osalta 1-3 arviointiasteikko?Vastaus: Tämä on tosiaan mahdollista, jos ennen 1.8.2018 voimassa ollut tutkinnon rakenne mahdollistaa sen, että tutkintoon sisällytetään tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta. Tällöin arviointiasteikko on 1-5, eli voimassa olevan perusteen mukaan arvioidaan niillä kriteereillä ja arviointiasteikolla, jotka ovat perusteissa kirjattuina, mutta asteikolla 1-5 tehty arviointi muunnetaan tutkinnon osaa sisällytettäessä asteikolle 1-3. Todistukseen tulee kirjata viittaus: ”Tutkinnon osa tunnustettu …….. Arvosana on muunnettu OPH:n 501-2018 määräyksen mukaisesti.”"
Online-käyttäjiä (244)