peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Viimeisimmät aiheet

Hei Kelan lomake OT 5 oli hieman muuttunut. Primus-tulostepohjat ja ohje päivitetty help-sivuille. Oppilaitoksen valvontailmoitus -ohje.
Mitä eroa on jotusviesteissä:- Olet 1. jonossa- Puheluusi vastataan pian... (tällöin ei ole kukaan jonossa, mutta kukaan ei ole vastaamassakaan?)Saisiko vähemmän psykedeelistä musiikkia sinne - vaikka klassista!
Heips ja mukavaa alkanutta elokuuta! Help-sivuilla on nyt julkaistu opiskelijavuosilaskennan ohje siirtotiedostoineen ja määrityksineen. Ruotsinkielinen versio tulee heti kun on valmis. Löydät ohjeen Reformi 2018 ohjeista. Täydennetään ohjetta tarpeen mukaan.
Koskessa näytöille vaaditaan alkupvm, loppupvm ja arviointipvm. Visman Koski-skeeman mukaan näytöt-rekisteristä käytetään vastaavasti Näytön aloituspvm,Näyttöpvm jaNäyttöpvm/Arviointikokouksen pvm -tietoja. Miksi näytön loppupäiväyksenä ei käytetä rekisterin kenttää Näytön päättymispäivä?
Onko mahdollista muuttaa näkymää Wilman Opiskelijat-sivulla, siis siinä jossa näkyy luokale kuuluvien opiskelijoiden nimet allekkain? Opettajamme kaipaavat tähän tietoa siitä, kuka suorittaa uuden ja kuka vanhan tutkinnon perusteen mukaisesti. Ja jos näkymää pääsee muokkaamaan, niin löytäisin tällaiselle toiminnolle muutakin käyttöä
Online-käyttäjiä (199)