cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Recent topics

Hei,Puukotin PQ-määrityksiäOpiskelijavuodet_v1 ja Opiskelijavuodet_v2_painottamattomat siten, että saamme laskettua painottamattomat opiskelijavuodet halutulle ajanjaksolle. Jos kiinnostaa, niin voin lähettää halukkaille.
HeiHOKS lomakkeelle saa kivasti taulukkona näytöt ja työssäoppimiset.esim. näytöt tietona:Suorituksien näytöt->Kurssi->NimiLinkin kyseisen näytön lomakkeeseen saa tietona:"[["+Suorituksien näytöt->Kurssi->Nimi+"|/skilldemo/"+Suorituksien näytöt->Korttinumero+"]]"Jos linkin laittaa taulukkoon (eli näyttöpvm, paikka, ym. viereen), niin linkki ei enää toimi.Miten linkin saa näkymään kyseisessä taulukossa?Säästäisi taas muutaman klikkauksen.Sami
Moi, pitäisikö siirrot ePerusteista toimia ihan normaalisti vai onko OPHn ja Primuksen välisessä siirrossa ongelmaa? Uusia tutkintoja (Tutkinnot-rekisteriin) saa, mutta nekin "jännästi" nimetty Vaikka uusi tutkinto on Tutkinnot-rekisteristä, niin jostain ei Opetustarjonta/Kurtssit-rekisterin kautta tiedonsiirroissa tule näitä uusia tutkintoja valikkoon, jonka perusteella voisi tutkinnon osia lähteä siirtämään. Vanhojen tutkintojen siirto näyttäisi toimivan koska ovat luettelossa, mutta uudet uupuu.Missä mättää?
Nyt tarvitsee apua! Mistä löytyy Visman tukipalvelun numero? Tämä se ei ole 06 320 2590, tuonne soitettaessa sanoo, että pääkäyttäjille numero löytyy täältä Communitystä. Aikani olen nyt palloilut, mutta on nyt luovutettava. Ei ole tullut aikoihin soitettua tukeen, kun muuta tukea on ollut tarjolla, mutta nyt on sellainen tilanne, että pakko pirauttaa.
Mitä tulisi merkitä oppisopimusopiskelijalle otv-taulukkoon, jos hän joutuu lomautetuksi työpaikastaan pariksi kuukaudeksi? Kyse on kesäkuukausista, jolloin ei ole lähiopetustakaan.