peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Viimeisimmät aiheet

Laitoin tuonne käyttövinkkeihin, että julkaistu hieman muokattu todistusmalli ohjeineen uusien tutkinnon perusteiden mukaan opiskelevia varten. Käykäähän hakemassa malli, jos ette ole vielä itse muokanneet omaa versiota. Laittakaa tähän ketjuun kommentteja, jos malleissa on korjattavaa tai puutteita.
Hei. koulutuskorvauksien Visman ohje: https://help.starsoft.fi/?q=node/18235 KK:n tiedot on siis TJK-rekisterissä opson kortilla, mutta ilmeisesti ne pitää KK:n maksamista varten olla opiskelijat-rekisterissä? Miten olette tämän toteuttaneet, jokainen on askarrellut oman pq:n vai onko Vismalla valmis saatavilla? Kiire olisi, eikä ennättäisi asiaa järkeillä.... NR
Help-sivuillemmeon julkaistu todistusmallipohjat (tutkintotodistuksen etusivu ja takasivu) uusien tutkinnon perusteiden mukaan opiskelevia varten.
Hyvät lajitoverit, miten te olett oppilaitoksissanne suunnitelleet rakentavanne tai rakentaneet ops puita uusien perusteiden mukaisesti. Olemme tässä kovasti käymässä keskustelua, että miten OPS puita rakennellaan. Vaihtoehtoinahan toimivat tuohon oppimisen arviointiin peilaten esim. seuraavan.Opsissa pelkästään tutkinnon osat ->osaamisen arviointi ja seuranta aivan täysin toisessa järjestelmässä, esim. Moodle. Tiedon siirrot Moodleen mahdollisia, esim. tutkinnon osat ja niiden sisältämät ammattitaitovaatimukset.Opsissa pelkästään tutkinnon osat->oppimisen arvioinnit sisällytetty tutkinnon osien sisälle esim. Muiden arvosanojen aiheet kenttiä hyödyntäenOpsissa tutkinnon osat, jotka pilkottu pienempiin osajaksoihin, joiden sisällöt ja nimet päätetään ja suoritetaan oppilaitoksessa. Jaksot ovat oppimisen arviointia.Mielellään näkisin näkemyksiä myös muista mahdollisista suunnitelmista sekä kokemuksista. Meillä on tätä pohdittu ja mietitty, että miten olisi järkevintä toteuttaa niin, että tukisi oppimisen arvioinnin seurantaa, yksilöllisiä opintopolkuja sekä olisi myös mahdollisen suoraviivaista sekä helppokäyttöistä.
Hei, kertokaa jos olette havainneet jotain erityistä uudessa arviointitoiminnossa. Jukka eilen esitteli, mutta jos on jotain, mitä ei siinä ilmennyt. Meillä on nyt pattitilanne, kun pitäisi ottaa tämä käyttöön ammatilliselle puolelle, mutta meillä on samassa primuksessa lukio, joka käyttää tenttitoimintoa. Tämä oli kai siis yhtälö, joka ei toimi? Valinnan siirtyminen tarjottimelta EHOPSiin olisi kyllä kova juttu, toivottavasti se alkaa jossain kohtaa toimimaan oikein. NR
Ilmoitukset
Hakeaksesi tietoa koko InSchoolin alueelta, mene pääsivullemme, jossa näet myös InSchoolin muut osiot. Tällä sivulla tehty haku kohdistuu vain tähän alueeseen.