cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa Visma InSchool Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät hyödyllisiä neuvoja ohjelmien käyttöön liittyen. Lisäämme kaikki kouluasteet lähiaikoina ja muutakin sisältöä Communityyn jatkuvasti, joten käy kurkkaamassa sivujamme usein.
General news

Recent topics

19.12. julkaistiin tuo HOKS tietosisältö ja käsitteistö HOKSista. Mitkä ovat ajatukset tuon systeemin rakentamiseksi Wilmaan lomakkeiden ja tulosteiden muodossa? Varmasti moni tämän saman asian kanssa painiskelee, että kuinka paljon kannattaa laittaa paukkuja oman HOKS lomakkeiston kehittämiseen jne. Mielellään itse odottaisin tovin ja menisin "siirtymäajan" entisistä lomakkeista modifioiduilla versioilla alkuvuodesta 2018, mikäli tämä on tuloillaan? HOKSin tietosisältö ja käsitteistö 19.12.2017
9 2
Posted by
Vismalta on kyselty paljon reformin myötä muuttuvia sopimusmalleja. Onko tulossa valmiit mallilomakkeet koulutus- ja oppisopimuksia varten?
17 0
Posted by
Eilen oli sitten tämä kaivattu todistusmääräyskin tullut kehiin, muttei vielä tällä viikolla varsinaisia malleja. http://www.oph.fi/download/188972_Todistusmaarays_OPH-54-2018.pdf Voiko tässä tyytyväisin mielin hyräillä ja ajatella, että Vismalta on sitten todistusmallien varsinaisesti valmistuttua tulossa mallit vai millainen on teillä näkymä asiaan? Sama asia tietenkin kuin tuo HOKS tietosisällön kanssa, noita voi itsekseen ruveta räätälöimään ja muokkaamaan, mutta miten järkevää se on, on asia erikseen.
18 2
Posted by
Saako Hakijat-rekisteriin Valintaperusteet-taulukon johon saisi pisteyttää hakijan. Pisteytys on lakisääteinen vaade? oppimisvalmiudet: aiempi opiskelumenestys, itsearviointi, mahdollinen lukiseulamotivaatio: tavoitteellísuus, tietämys siitä mihin on hakeutumassaaiemmin hankittu osaaminen: koulutus, työkokemus, valmiudetsoveltuvuus alalle: tieto alasta ja itsearviointiopiskelumahdollisuudet: elämäntilanne, koulutuksen rahoitus, työpaikalla tapahtuva oppiminen
0 0
Posted by
Mihin kenttään merkitään vastuullinen koulutuksen järjestäjä, kun opiskelija hankkii osaamista meidän oppilaitoksessamme?
0 0
Posted by
Miten olette suunnitelleet käytännössä järjestää näyttöjen suorituksen?"Koulutuksen järjestäjä vastaa suunnittelusta tehden yhteistyötä opiskelijan ja työpaikan kanssa" > kirjataanko suunnitelma, tuleeko siitä lyhyt yleisesittely vai vertaatteko tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin tai arviointikriteereihin?"Opiskelijalle annettava mahdollisuus itsearviointiin" > toteutetaanko kirjallisena vai ?"Opiskelijalla oikeus saada tieto arviointiperusteiden soveltamisesta" tai "opiskelijalla oikeus tutustua arviointiaineistoon" > kirjaavatko arvoijat arviointia kirjallisesti verraten arviointikriteereihin vai miten varmistatte tiedon saamisen?
0 0
Posted by
Onko normaali tilanne, oletus, että koulutussopimuksessa ei puhuta laajuudesta (osp) mitään?
5 0
Posted by
Yritän tehdä hakijarekisteriin loaderia, joka lisäisi olemassa oleville hakijoille yhden lisätiedon yhteen tiettyyn kenttään. En löydä ohjeista apua, mutta tietääkseni tämä on mahdollista. Kaikki tekemäni loaderi-yritelmät tekevät uuden kortin, eivätkä yhdistä tietoa olemassa olevaan korttiin. Olen käyttänyt tunnisteena oppijanumeroa tai hetua, mutta ei vaikutusta. Onko tähän olemassa parempia ohjeita, kuin mitä helppari sivustolta löytyy?Ja saako loaderilla lisättyä tietoja monirivisiin kenttiin miten (parametri)? Kyselee aloittelija.
3 0
Posted by
HeiOlisi tämmöinen tapaus: opiskelija on tilapäisesti keskeyttäneenä toisessa oppilaitoksessa, mutta tulisi meille suorittamaan jotain tutkinnon osaa. Miten kuuluisi siirtää Koskeen tuo suoritus, riittääkö, että hänelle laitetaan sama oppijanumero, kuin mitä hänellä "omassa" koulussaan? Mitä muuta pitää ottaa huomioon?
0 0
Posted by
Moi,täällä on tehty jo noin 600 koulutusopimusta ja oppisopimusta yhteensä ja opettajien Wilman koulutukset pyörivät toista viikkoa. Jonkun verran on keskustelua herättänyt henkilötunnus koulutussopimuksessa. OKM:n mallissa se on, mutta opiskelijat ja opettajat ovat kyseenalaistaneet, että miksi ei syntymäaika riitä. Onko kukaan selvittänyt, miksi hetu pitää olla koulutussopimuksessa?
4 0
Posted by
Top Solution Authors
User Accepted Solutions Count
1
1