peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Viimeisimmät aiheet

Hei Olen tästä tikettiäkin laittanut jo aikaa sitten tukeen, mutta tässä vielä kysymys koskien LOPS2016 Teemaopintoja, jotka eivät siirry koskeen. Milloin tämä ongelma saadaan korjattua, koska joudumme jo nyt antamaan erotodistuksia ko. opsia lukeville eikä heidän tietojaan saada siirrettyä koskeen oikealla tavalla johtuen puuttuvista teemaopinnoista. Teemaopinnot on opsiin rakennettu visman ohjeistamalla tavalla. Jukka Väätti jo aikoinaan ilmoitti, etteivät ne voi siirtyä koskeen, koska pääaine on merkitty visman ohjeen mukaan väliotsikoksi. Saisimme siis tähän uuden korjatun ohjeen pikaisesti?
Onko muilla samaa ongelmaa? Meillä kaatuu koko primus nykyään jatkuvasti, kun ajamme Rekisteriin tehdyt muutokset. Missä vika?
Opiskelija vaihtoi lukiosta ammmatilliselle puolelle kesän aikana. Hänet on laitettu Primuksessa eronneeksi ja sitten arkistoitu. Tiedonsiirtoa Koskeen ei ole vielä tehty. Kun sen teemme, miten käy tämän opiskelijan? Jääkö hän kummittelemaan lukion opiskelijaksi? Pitääkö hänet ottaa pois arkistosta tiedonsiirron ajaksi, jotta tieto eroamisesta siirtyy Koskeen?
Yritin tehdä tiedonsiirtoa koskien yo-ilmoittautumisia. Nyt Primus herjaa minulle kolmen, jo ylioppilaaksi päässeen kohdalla, että: "Opiskelijan kaikille yo-riveille ei ole merkitty suoritusaikaa." Joka rivillä kyllä on suoritusaika merkittynä.Ne, jotka ilmoittautuivat ensimmäistä kertaa, niin tätä ongelmaa ei ole.Nykyään menee ihan hirveästi aikaa kaikenlaisten asioiden selvittämiseen, myös ihan tuttujen asioiden kanssa. Huoh!
Ongelmana on nyt lukion puolella (ja myös peruskoulun puolella) se, että KOSKI ei hyväksy kuin yhden pakollisen katsomusaineen. Lukiossa emme kuitenkaan voi estää opiskelijaa opiskelemasta vaikka kaikkien uskontojen kursseja ja ET:tä siihen päälle. KOSKI ei tällaista ymmärrä vaan ilmoittaa virheestä, vaikka kyseessä ei ole mikään virhe.Samoin ilmeisesti alakoulun UE:sta ET:n puolelle siirtyvillä tulee KOSKESTA virheilmoitus, kun siirto on tehty kesken alakoulun? Mitenkä olette tämän ratkaisseet?
Ilmoitukset
Hakeaksesi tietoa koko InSchoolin alueelta, mene pääsivullemme, jossa näet myös InSchoolin muut osiot. Tällä sivulla tehty haku kohdistuu vain tähän alueeseen.