peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Viimeisimmät aiheet

Kelan lomakkeet OT 5 ja O 50 ovat hieman muuttuneet. Primus-tulosteet ja ohjeet on nyt myös päivitetty. Ne löytyvät help-sivuiltamme:O 50jaOT 5.
Opiskelija, joka on ilmoittautunut opiskelijaksi, mutta ei vielä suorituksia kortilla. Tiedot eivät siirry Koskeen, vaan saamme alla näkyvän virheilmoituksen. Saimme Jukka Väätiltä ohjeen, että opiskelijalle tulee laittaa edes yksi valinta, jotta perustiedot siirtyvät Koskeen. Teimme näin ja saimme kyllä aikuisten perusopetuksen opiskelijat siirtymään, mutta edelleen minulla on vaille 30 opiskelijaa käsissäni lukion puolella, jossa edelleen saan ao. virheilmoituksen eivätkä tiedot siirry vaikka ohjeen mukainen valinta ja useampikin on kortille tehty. Nämä kaikki opiskelijat ovat lukion aineopiskelijoista ja heille on täytetty ohjeiden mukaisesti kenttä Opiskelijan tavoite koulutuksessa "2 tutkinnon osa tai osien suorittaminen".Missä vika ja mistä apu?Pakollinen tieto puuttuu:-> (TKoskiOppija)-> opiskeluoikeudet (TKoskiOpiskeluOikeudet)-> (TKoskiLukioOpiskeluOikeus)-> suoritukset (TKoskiEmptyObject)
Hei, huoltaja soitti, ettei pysty kirjautumaan Wilmaan, kun tulee ilmoitus, että käyttäjätunnusta ei tunnisteta. Käyttäjätunnus ei ole muuttunut. Kyseessä lukion kakkosluokkalaisen huoltaja.
Hei,opiskelijan kurssivalinnat eivät päivity Primukseen eivätkä Wilmaan. Arviointikirjat on muodostettu, eikä niissä ole ollut ongelmia. Asian tekee kummalliseksi se, että joillakin opiskelijoilla valinnat ovat päivittyneet. Heitä on kuitenkin vain pieni osa opiskelijoista.Sama tilanne on ollut joskus aikaisempinakin vuosina, mutta en enää muista, miten asia on ratkaistu.
Arviointikirjat voidaan muodostaa heti, kun ryhmät ovat Kurressa valmiina. Arviointikirjat tulee olla tehtynä viimeistään siinä vaiheessa, kun opettajat haluavat nähdä ryhmänsä Wilmassa. Arviointikirjojen muodostaminen Arviointikirjat tehdään Kurren Perustiedot-ikkunan Ryhmät-välilehdellä. Kaikista ryhmistä voidaan muodostaa kerralla arviointikirjat, tai halutut ryhmät voidaan maalata listalta ja muodostaa vain näille ryhmille arviointikirjat. Ylävalikosta valitaan Tiedonsiirrot / Siirrä Primukseen / Arviointikirjat, jolloin avautuu uusi Arviointikirjat Primukseen -ikkuna, jossa määritellään vielä tarkemmin arviointikirjojen asetukset. Muodostuksen jälkeen tulee vielä mahdollisesti virhelista (jos virheitä löytyy) ja yhteenveto arviointikirjoista. Yhteenvetolistan jälkeen Kurre vielä varmistaa arviointikirjojen muodostuksen. Tässä vaiheessa on siis vielä mahdollista perua toiminto. Tärkeää! Arviointikirjojen muodostuksen jälkeen Primuksen Arviointi-rekisterissä tulisi tarkistaa, että arviointikirjoille on täyttynyt vähintään seuraavat kentät: Kurssi Alkamispäivä Päättymispäivä