peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Siis käyttäjätilin poistossa ei ollut mitään ongelmia, puhelimessa näkyy vain se tili mikä pitääkin. Sovellus vain ilmoittaa edelleen tälle poistetulle käyttäjätilille tulevista viesteistä. Kai se on ladattava uudestaan. (Nyt muuten ymmärrän erään huoltajan kertomuksen, tästä samasta asiasta kertoi hän.)
Laitan saman vastauksen tähän..laitoin toiseen ketjuun myös eli :Me saimme ohjeet tehdä hyväksilukuina niiden lu hyväksiluettu soveltavat kurssit tms. kautta, jossa on se hyväksilukurasti. Tämä tapa on suhteellisen helppo kunhan niitä tulosteita muuttaa mutta edelleen mietin onko tämä oikea tapa myös siinä tapauksessa, että tulee toisesta lukiosta ja hyväkiluemme pakollisia kursseja. Käytämmekö silloin normaalisti lu hyväksiluettu pakollinen kurssi? Jos näin voidaan toimia niin silloin pitänee vielä päivittää tulosteita näiden pakollisten osalta? Mutta haluaisin tähän varmistuksen, että millä tavalla teemme lukiossa varmasti oikein hyväksiluvut? Tehdäänkö lukiossa siis hyväkiluku kurssityypeillä vaiko osaamisen tunnistamisen kautta?
Me saimme ohjeet tehdä hyväksilukuina niiden lu hyväksiluettu soveltavat kurssit tms. kautta, jossa on se hyväksilukurasti. Tämä tapa on suhteellisen helppo kunhan niitä tulosteita muuttaa mutta edelleen mietin onko tämä oikea tapa myös siinä tapauksessa, että tulee toisesta lukiosta ja hyväkiluemme pakollisia kursseja. Käytämmekö silloin normaalisti lu hyväksiluettu pakollinen kurssi? Jos näin voidaan toimia niin silloin pitänee vielä päivittää tulosteita näiden pakollisten osalta? Mutta haluaisin tähän varmistuksen, että millä tavalla teemme lukiossa varmasti oikein hyväksiluvut?
Suomi.fi-viestit ovat nyt mahdollisia myös oppilaitoshallinnossa. InSchool Suomi.fi -viestipalvelulla esim. päätökset koulukuljetuksesta tai koulupaikasta voidaan lähettää kustannustehokkaasti ja turvallisesti suoraan InSchool-ohjelmistosta sähköiseen Suomi.fi-verkkopalveluun. Käyhän kurkkaamassa tarkemmat tiedotinfossa!
Hei, Sen verran pystyn tässä vaiheessa sanomaan, että jotkut lisäävät ne pitkän matematiikan kurssit suoritus-merkinnällä lyhyen oppimäärän soveltaviksi kursseiksi, joille ei löydy vastaavutta lyhyestä oppimäärästä. Tällöin niitä ei myöskään lasketa lyhyen oppimäärän keskiarvoon. Tämä on aihe josta voisi kysäistä vielä OPH:n suunnalta mikä on heidän näkemyksensä tähän. Tällä hetkellä Primus ei ainakaan taivu siihen, että voitaisiin tehdä oppilaskohtainen poikkeus kurssitietoihin niin, ettei jotain tiettyä kurssia lasketa keskiarvoon mukaan.