peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Viimeisimmät aiheet

Visman sivuilla on ohjeessa wilman yo-ilmoittautumislomakkeen alussa seuraavat tekstit:HUOM! Kevään yo-kirjoituksiin osallistuneiden syksyn yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen ei toimi Wilmassa ennen kuin kevään tulokset on haettu Primukseen!HUOM! Syksyn yo-kirjoituksiin osallistuneiden kevään yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen ei toimi Wilmassa ennen kuin syksyn tulokset on haettu Primukseen!Ohje on osoitteessahttp://help.starsoft.fi/?q=fi/node/9843Meillä opiskelijat ilmoittautuvat huomattavasti aiemmin kuin silloin, kun tulokset haetaan primukseen. Miten saamme wilma-lomakkeen toimimaan kuten pitää eli että ilmoittautuminen on mahdollista ennen kuin tulokset haetaan primukseen.Joudummeko palaamaan paperilomakkeisiin, vaikka sähköiset lomakkeet ovat nykypäivää? Menee todella hankalaksi tämä elämä, jos tuo ohje pitää paikkansa edelleen.
Meillä on siirretty onnistuneesti useiden yo-kokeiden alustavat pisteet, mutta EA-pisteiden kohdalla tuli ongelma. Kone jää miettimään, eikä lataus etene valmiiksi. Voiko olla liian suuri tiedosto? Kirjoittaja oli 140.Kokeiltiin siirtoa sekä sähköpostin liitteenä olleella tiedostolla että tikulta. Kummassakin tuli sama ongelma.
Opiskelija vaihtoi lukiosta ammmatilliselle puolelle kesän aikana. Hänet on laitettu Primuksessa eronneeksi ja sitten arkistoitu. Tiedonsiirtoa Koskeen ei ole vielä tehty. Kun sen teemme, miten käy tämän opiskelijan? Jääkö hän kummittelemaan lukion opiskelijaksi? Pitääkö hänet ottaa pois arkistosta tiedonsiirron ajaksi, jotta tieto eroamisesta siirtyy Koskeen?
Miten saan haettua Primuksesta kaikkien opiskelijoiden tietyllä aikavälillä suorittamien lukiokurssien kokonaismäärän siten, ettei mukaan lasketa osaamisen tunnustamisella tulleita kurssisuorituksia?
Miten saisi näkymään Wilma-tiedotteen toiselle koululle? Wilman tiedotteen muokkauksessa näkyy ohjausryhmät, joille tiedotteen saa näkyviin. Tieto otetaan Primuksen Ohjausryhmät-rekisteristä Koulu-kentästä. Wilma ei kuitenkaan huomioi kentästä kuin ylimmän rivin eli vain yhteen kouluun saa tiedotteen laitettua. Voiko tätä jotenkin kiertää?