cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Recent topics

Vanhan opsin mukaan opiskeleville abeille onilmestynyt Koskeen muiden aineidenpaitsi matematiikan kohdalle *-merkintä, joka suoritusten lopussa ilmoitettu kuvaamaanpaikallista kurssia tai oppiainetta.Paikallisten aineiden ja kurssien kohdalla merkinnät ok, mutta en ymmärrä mistä johtuu merkintäpakollisten aineiden kohdalla, vaikka tyyppinä on "lu pakollinen aine".Merkinnät ovat ilmestyneet jossakin vaiheessa toukokuun aikana, koska aikaisemmin niitä ei ole ollut.
Suurin osa ensi lukuvuoden koulutuksista ja webinaareista on nyt nyt julkaistu! Klikkaa Koulutuskalenteriin ja suunnitteleensi vuoden "lukujärjestyksesi" hyvissä ajoin. Sisältö voi täydentyä vielä myöhemmin.
Lukioon otettavien opiskelijoiden tiedot pitäisi siirtää Primukseen. Viimevuotinen ohje ei kuulemma toimi. Mistä löytyy uudet ohjeet?
Yritin tehdä tiedonsiirtoa koskien yo-ilmoittautumisia. Nyt Primus herjaa minulle kolmen, jo ylioppilaaksi päässeen kohdalla, että: "Opiskelijan kaikille yo-riveille ei ole merkitty suoritusaikaa." Joka rivillä kyllä on suoritusaika merkittynä.Ne, jotka ilmoittautuivat ensimmäistä kertaa, niin tätä ongelmaa ei ole.Nykyään menee ihan hirveästi aikaa kaikenlaisten asioiden selvittämiseen, myös ihan tuttujen asioiden kanssa. Huoh!
Syksyn yo-ilmoittautumisia lähetettäessä ei tarvitse ilmoittaa YTL:lle kokelaiden opiskeltujen kurssien määriä. Nyt ne menee kuitenkin pakkosiirtona, koskaviimeaikoina ei enää ole ollut tiedonsiirrossa valittavana siirretäänköopiskeltujenkurssien määrät.Eihän tuo niin haittaa, mutta on vaan herättänyt ihmetystä.