cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Recent topics

Onko kenelläkään tietoa miten tulisi ratkaista lisäopetuksen oppilaiden Koski -siirron tilanne,kun Primuksesta ei saa siirtymään korotettujen arvosanojen merkintää.
Joustava perusopetusHakemukset ja päätökset-rekisteristä- Täytettävät kentät: Alkamispvm, Päättymispvm (jos tiedossa), Joustavassa perusopetuksessa (JOPO).Kentät on täytettynä Hakemukset ja päätökset -rekisterissä, mutta siitä huolimatta en saa siirtymään tietoa KOSKI -siirtoon. Onko muut havainneet saman ongelman, vai mikä minulla on tiedoissa vikana.
Onko joku onnistunut siirtämään Koskeen 9 luokkalaisten arvosanoja? Jos on, niin mitkä kentät on oltava täytettynä?
Toivottavasti joku tästä tietävä ehtisi vastaamaan pikaisesti.Tuleeko ehtoja saavan oppilaan arvioinnit siirtyä Koskeen tässä vaiheessa? Ehtolaiskuulustelu on meillä vasta kesäkuun puolessa välissä. Jos Visman 22.5.lähettämää tiedotettanoudattaa, niin meillä ei ainakaan nyt siirry yhtään arvosanaa Koskeen oppilaalle, joka saa ehdot. Eli kysymykseni, että miten ehdot saavan oppilaan arvioinnit saa siirtymään Koskeen, jos ne pitää tässä vaiheessa sinne siirtyä? 4.6. mennessä ei ole vielä tietoa, saako päättötodistuksen.
Mitä tarkoittaa suorituksen "Vahvistuspäivämäärä" perusopetuksessa? Opetushallituksen ohjeen mukaan peruskoulun päättävän oppilaan "Valmistunut"-päivämäärän pitäisi olla sama kuin"Vahvistuspäivämäärän".Eli mistä Primuksen kentäsät tuo vahvistuspäivämäärä tulee?
Announcements

Tervetuloa InSchool Communityyn!

Hakeaksesi tietoa koko InSchoolin alueelta, mene pääsivullemme ja valitse vasemmalla olevan hakukentän alasvetovalikossa vaihtoehto Yhteenveto. Muilla sivuilla ollessasi haku kohdistuu vain ko. kouluasteeseen tai alueeseen. Huomaa, että Asiakasviestintä-osio vaatii kirjautumisen communityyn.