cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Recent topics

Olemme työstämässä muistiota laajasti käyttöön Wilmaan ja yhtenä kysymyksenä on se, ettei rekisterin vastuuhenkilöille voi antaa oikeutta nähdä kaikki (omien koulujensa) asiakirjat. Koulujen kuraattorit ovat rekisterin vastuuhenkilöitä omissa kouluissaanja he kirjaavat tietojen luovutustiedot asiakirjoihin, mutta eivät voi nyt tehdä sitä sähköisesti. Itse asiakirjaan ei haluta merkitä kuraattoria, jos hän ei ole mukana asiassa. Rekisterin vastuuhenkilö hallinnoi siis ainoastaan paperisia arkistokappaleita Wilma-lomakkeista, kun meillä ei toistaiseksi ole sähköistä arkistoa.Onkohan tähän tulossa muutosta jatkossa? Helpointa kai olisi, jos Henkilökunta-rekisterissä voisi antaa rastikentällä kuraattorille oikeudetkaikkiin muistioihin Koulu-kenttään merkityissä kouluissa.
Onko mahdollisesti tuleviin versioihin tulossa sellainen muutos, että mikäli opsipuussa on valittu kurssi pelkästään syksylle tai keväälle, ei tarvitsisi käydä manuaalisesti poistamassa valintoja, jotta ohjelma ei olettaisi, että suoritus on kesken ja näin KOSKI-siirtokin onnistuisi.Tuo helpottaisi tietojen Kurreen-siirtoja ja muutenkin koulusihteerien työtä.
Mitensaa Koskeen tiedot oikein oppilaalle, joka siirtyy seuraavaksi lukuvuodeksi eri paikkakunnalle kouluun?Olen saanut oppilaan vuosiluokan suorituksen siirtymään Koskeen vahvistettuna, mutta jos laitan eropäivän eli tiedon siitä, että oppilas lähtee meiltä pois, niin vuosiluokan vahvistus Koskessa katoaa ja palautuu kesken-tilaan. Ei auta, vaikka eropäivä olisi myöhemmin kuin vahvistuspäivä. Pitääkö näin tapahtuakin vai onko tuo joku siirtovirhe?
Opettajat voivat hoitaa uuden opetussuunnitelman vaatiman formatiivisen arvioinnin sujuvasti Wilmassa osana päivittäistä käyttöä. Samoin itsearviointi onnistuu Wilman kautta. Tässä webinaarissa kerromme, miten toiminnot otetaan käyttöön Wilmassa.
Webinaari on sopiva tietoisku sekä uusille Primuksen käyttäjille että niille, jotka haluavat päivittää tietojaan ohjelman käytössä. Tämän jälkeen sinulla on ohjelman perustoiminnot ja toimintalogiikka hyvin hallussa ja saat varmuutta eri toimintojen käyttöön.
Users online (174)