peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Mitenkähän kun 1lk pudotetaankin kesken vuoden takaisin eskariin... 1lk on mennyt Koskeen ja eskari on varhaiskasvatuksen alla eli menee sitten vardaan? Tehdäänkö hänelle uusi kortti syksyksi? Kaiken lisäksi on valmistavassa. Jatkaa syksyllä valmistavassa.
Tämä tuntuu olevan ongelma meilläkin. Voisiko tulevaisuudessa saada ne viestit kopioitua uuden opiskelijakortin alle?
Vastaavaa tapaa minäkin suosin. Joskus toki auttaa, että alatunnistetta vain laskee niin alas kuin mahdollista ja itse tekstiosion venyttää ihan sinne alalaitaan asti. Näin saa silmältä näkymättömissä olevat marginaalit tai muut "tyhjät tilat" piiloon. Tuossa kyllä joskus tarvitsee hyvin tarkkaa hiirikättä ja tuijottavaa katsetta. Mutta jos tuloste pitää ihan pilkkanaan, niin otathan yhteyttä meidän tukeen, ja katsotaan yhdessä tukiyhteyden avulla. Joskus auttaa kun tilanteeseen saa toisenkin silmäparin mukaan.
Noup... Aikaisemmin viranhaltijapäätökset tehtiin Kuntatoimistolla, tän vuoden alusta Twebillä. Eli käsipelillä pitää joka päätös kirjata Primukseen. Onneksi meidän määrät on aika pieniä. Erityisen tuen päätökset kulkee kaikki mun näppien kautta, ja kirjaan saman tien esim. oppilaan yksilöllistetyt aineet ops-puuhun.
Meillä on nyt 427 virhettä. Mistä tarkistetaan yhteyksien toimiminen?