cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa Visma InSchool Communityyn!

Lisäämme muutakin sisältöä Communityyn jatkuvasti, joten käy kurkkaamassa myös pääsivuamme.
General news

Recent topics

Pitääkö suunnitteluoppilaille kopioida koulusiirroissa uusia kenttiä, mm. Koskien kenttiä?
4 0
Posted by
Onko hyviä vinkkejä tämän rekisterin käyttöön otosta? Yksinkertaista ohjetta, kun otetaan käyttöön vaan primuksen puolella?   Aluksi vietäisi vaan ne jopot ja pidennetyt mitä koski vaatii.    
11 1
Posted by
-Ehdottaisin, että ohjelmaa kehitettäisiin siten, että tietyt kentät siirtyisivät Koskeen huolimatta siitä, missä rekisterissä ne ovat.  Jokaisella kunnalla kun on muutekin omia käytänteitä.- Samaten-  johonkin rekisteriin laitettu tieto kopioituisi muihin samannimisiin kenttiin eri rekistereissä (esim. jotkut ruksituskohdat ).  Olisi tärkeää, että yhdestä paikkaa (oppilasrekisteri) olisi mahdollista löytää kaikki oppilasta koskevat tiedot ja asiakirjat. Tämä onnistuisi välilehdillä.- Ehdottaisin myös, että ohjelma mahdollistaisi sen, että kun oppilas arkistoidaan, siirtyisivät häntä koskevat tiedot muista rekistereistä samalla arkistoon. Esim. kurinpitotoimet, hakemukset ja päätökset, pedagogiset asiakirjat.
1 2
Posted by
Onko jollain kunnalla käytössä tämä katuosoite rekisteri?Sitä kautta saisi heti tietää mihin koulupiiriin oppilas kuuluu, ei tarviis erikko ohjalmasta tai kartasta katsoa. Mitenkähän ne kadut viedään sinne? Lie joku muukin keino kuin yksitellen kirjoittamalla? 
0 0
Posted by
Hei! Mikähän voi olla vikana silloin, kun kaikki aineet siirtyvät Koskeen valinnaisaineina, eivätkä pakollisina?
1 0
Posted by
Top Kudoed Authors
Top Solution Authors