peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Ohjeista huolimatta on epäselvää. Koska 9. luokkalaisille laitetaanVahvistuksen vuosiluokka, vahvistuksen pvm ja valmistumispäivä? Nyt kun niitä ei ole täytetty9. luokan arvosanat ei näy Koskessa, myöskään Koski-siirron virhettä ei ole tullut automaattisen tiedonsiirron yhteydessä. Voiko olettaa että siirrot ovat oikein,vaikka arvosanoja ei ole näkyvissä?
MInäkin odotin puhelinjonossa to 17.1.2018 neljä tuntia. Tasan neljän tunnin kohdalla puhelu katkesi itsestään... Olisi ollut mukava jossain vaiheessa kuulla edes se, monentenako jonossa olin...
Tunteeko kukaan Koski-rekisterin perusideaa lähemmin? Olen ymmärtänyt, että oppilaan (yläkoulu) jokainen opintosuoritus siirtyy Koski-rekisteriin. Kun esim. seiskaluokkalainen saa jouluksi matikkanumeron ja se kirjataan Wilman kautta Primukseen, tarkoitus olisi, että tämä arvosana siirtyisi Koski-rekisteriin. Ainakin meidän Primuksemme toimii niin juuri nyt. Kysymys on, mitä virkaa tällä numerolla on Koski-rekisterissä? Mitä varten numero on siellä? Jos oppilas muuttaa koulua, koulut siirtävät perinteisesti tietoja keskenään ja oppilaan yläkoulun suoritukset kirjataan uuteen kouluun. Ei Koski-rekisteriä tarvita siihen. Jos oppilas keskeyttää yläkoulun opetusvelvollisuuden täytyttyä, oppilas saa erotodistuksen, jolloin on ymmärrettävää, ettäsuoritukset siirtyvät Koski-rekisteriin. Mutta kun yläkoulu on kesken ja oppilaalla opinnot etenevät kohti peruskoulun päästötodistusta, miksi nämä välisuoritukset siirtyvät Koskeen? Jos näillä tiedoilla ei ole merkitystä, kyseessä on turhien henkilötietojen kerääminen, joka on lähtökohtaisesti kielletty. Onko tämä kielto kumottu Koski-rekisterin kohdalla?
Hyvässä järjestyksessä olevaa tietokantaa on sujuva käyttää! Ohjelmia pystyy silloin hyödyntämään tehokkaammin ja oikea tieto löytyy helposti oikeasta paikasta. Osallistu siivouswebinaariin ja “konmarita” Primuksenne kuntoon. Tässä webinaarissa kerrotaan miksi siivousta kannattaa tehdä, mitä siinä on syytä ottaa huomioon ja mitä ja miten kannattaa ylipäätään siivota, ettei saa aikaan vain uutta sotkua.
Kyllä siirtyy Tukimuodot kentän tekstit. Sitä en vielä ole kokeillut, ettämiten vaikuttaakun laitan pedagogiselle arviolle päättymispäivän.
Ilmoitukset
Kaikkia asiakkaitamme koskevat asiat, kuten tiedotus ja kehitystoiveet, löydät menemällä
Visma InSchool -PÄÄSIVULLE

Pääsivulla tehty tiedonhaku kattaa aina koko InSchoolin, kun muilla alueilla hakusi kohdistuu vain käsillä olevaan alueeseen.

Mikäli et löydä tietoa tai asia on arkaluonteinen, voit myös jättää tiketin henkilökohtaista palvelua varten allaolevan Support-kuvakkeen kautta.

Om du inte hittar det du söker, eller om ditt ärende är av känslig natur, kan du lämna en ticket via Support-ikonen nedan för att få personlig service.