peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa verkostoitumaan!

Asiaskasyhteisössä voit keskustella kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä hyväksi havaittuja tapoja käyttää ohjelmiamme. Saat ajankohtaista tietoa ja voit myös kätevästi tilata kiinnostavat sivut, jolloin saat mm. ajantasaiset vika- ja häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi. Älä unohda myöskään pääsivuamme, josta pääset InSchoolin muihin osioihin.
Viimeisimmät aiheet

Mistä sai säädettyä vipuja niin että muutkin kuin luokanvalvoja voi merkitä koko päivän poissaolot?
En saa enää näkyviin toisen koulun/kouluasteen tulosteita hakemalla niitä Tulosteet koulusta kautta. Siellä ei näy enää toisia kouluja. Esim. olen yläkoulun primuksessa ja tiedän, että miulla on alakoulun primuksessa tarvitsemani tulostepohja. Ennen sain ao. tulosteen käyttöön valitsemalla Tulosteet koulusta kohtaan ao. koulun. Nyt tuohon kohtaan ei tule valittavaksi toisen koulun/kouluasteen kouluja. Miten saan ne takaisin näkymään? t. Mervi
Hei, kun enkun ope Onneli on antanut Wilmassa arvioinnit 3 lk Annelin formatiivisen arvioinnin yleisiin kohteisiin, niin Annelin opeSaara ei näe Onnelin arvioimia formatiivisen arvioinnin pallukoita. Eikös Saaran pitäisi kuitenkin nähdä oman luokkansa oppilaan pallukat? Huoltaja näkee pallukat.
Syksyn asiakaspäivät InSchool-ohjelmien pääkäyttäjille ovat jo suunnitteilla. Mitä sinä toivoisit syksyn asiakaspäiviltä? Olemme avoimia ehdotuksille, joten anna äänesi kuulua ja kommentoi tähän ketjuun. // JoakimAnna mielellään"peukkua"jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaaHyväksy ratkaisuksijos sait vastauksen kysymykseesi.Tämä auttaa muita Communityssa.
Onko Vuosisuunnittelu-osiossa olevia tulosteita mahdollista itse muokata? Asettelu valmiissa tulosteissa on välillä varsin jännittäviä. Toinen kysymys: Mihin rekisteriin koulujen tekemät vuosisuunnitelmat tallentuvat Primuksessa, vai tallentuvatko mihinkään?
Ilmoitukset
Hakeaksesi tietoa koko InSchoolin alueelta, mene pääsivullemme, jossa näet myös InSchoolin muut osiot. Tällä sivulla tehty haku kohdistuu vain tähän alueeseen.