Mijn Communities
Help

Probleem met inloggen in Flex Benefits voor beheerders

door Toine1 (Bijgewerkt ‎11-08-2022 15:45 door Toine1 VISMA )

Vorige week dinsdag (2 augustus 2022) hebben wij een hotfix op productie uitgerold die het probleem met inloggen in Flex Benefits voor beheerders zou hebben moeten verhelpen. Uit reacties van klanten blijkt dat helaas niet het geval te zijn en in sommige gevallen lijkt het probleem erger te zijn geworden. Vandaar dat we besloten hebben om vanavond deze hotfix terug te rollen. 

 

Let op! Dat betekent dat Flex Benefits vanavond (donderdag 11 augustus) vanaf 1800u enige tijd niet beschikbaar zal zijn.

 

Het probleem met inloggen manifesteert zich op twee manieren:

  1. Gebruiker wil inloggen als beheerder met certificaat, maar onterecht opent de applicatie ook de medewerkermodule. Als er geen medewerker gekoppeld is aan het certificaat, toont het systeem een "leeg" medewerkerscherm en de gebruiker kan niets anders doen dan het scherm sluiten en opnieuw proberen (change 2297616).
  2. Gebruiker wil inloggen als beheerder met certificaat, maar onterecht toont de applicatie de melding "U heeft geen rechten voor deze functie" en de gebruiker kan niets anders doen dan het scherm sluiten en opnieuw proberen (change 2241191).

Er zijn een aantal workarounds die zouden kunnen helpen:

  1. Opnieuw inloggen. Indien geen succes, blijven proberen.
  2. Inloggen in incognito-modus.
  3. Cookies en overige browse-gegevens wissen.

We werken met de hoogste prioriteit aan een oplossing en houden u op de hoogte van de voortgang.

 

2 Opmerkingen