Mijn Communities
Help

Gratis!* Masterclasses Visma eAccounting Accountancy Compleet

door colincoenderman (Bijgewerkt ‎29-04-2022 11:40 door colincoenderman VISMA )

Masterclasses
Visma eAccounting Accountancy Compleet


Gebruikers van Visma eAccounting Accountancy Compleet opgelet! Wil je het maximale uit je software halen en horen hoe concullega's dit doen? Inschrijven, doe je hier!
 
Onze experts laten je hier zien hoe je je interne kantoorbeheer efficiënt inricht met Visma Advisor. Met een klein groepje ga je samen aan de slag zodat je de behandelde facetten van practicemanagement direct succesvol kan inzetten voor jouw kantoor.  
 
De masterclasses worden gegeven op ons hoofdkantoor in Amsterdam van 9.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur). Je kan kiezen uit deze thema's:
 
Masterclasses AO_sorts.jpg
 
* Wij bieden de masterclasses als service gratis aan. Echter om je tijdens de masterclasses de maximale interactie aan te bieden reserveren wij voor jou een plek in groepjes van acht deelnemers. Mocht je na aanmelding onverhoopt toch niet kunnen meld je dan zo snel mogelijk weer af, zodat deze plaats voor iemand anders beschikbaar komt. Meld je je niet 48 uur voor aanvang af? Dan zijn wij helaas genoodzaakt een bedrag van € 50,- in rekening te brengen dat wij beschikbaar stellen aan een goed doel.

Meer info en inschrijven, klik hier!