Mine produkter
Hjælp

Push-notifikationer i My Visma appen

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎16-12-2022 12:24 af CamillaJeppesen VISMA )

I spurgte - vi lyttede. Fremover vil det være muligt for jeres medarbejdere at få besked, hver gang en registrering bliver godkendt i My Visma appen.

 

1.png2.png

 

Det betyder, at:

 

  • Medarbejderen får push-notifikationer, når en registrering er blevet enten godkendt eller afvist.

 

  • Der vil være push-notifikationer på alle typer registreringer. Det gælder altså både ferie, sygdom, kørsel, timeregistrering og alt andet.

 

  • Hvis medarbejderen laver en registrering i Visma HR, vil vedkommende stadig modtage en push-notifikation i appen, når registreringen bliver godkendt eller afvist.

 

Alt, jeres medarbejdere skal gøre for at få push-notifikationer, er at opdatere appen til den nyeste version. Opdateringen kan findes i AppStore eller Google Play. 

 

  • iOS-brugere vil blive bedt om tilladelse om at sende push-notifikationer ved første registrering efter, at de har hentet den nye opdatering.
  • Android-brugere vil kun blive spurgt, hvis de har Android 13 eller derover.

 

Udover push-notifikationer vil en ny service-feature om lønkørsel også blive tilgængelig i app’en. Den vil informere medarbejdere om, at en lønkørsel er i gang, men at vedkommende stadig vil kunne foretage registreringer i appen - registreringerne vil dog først blive sendt til godkendelse efter endt lønkørsel.

 

Brugere jeres medarbejdere ikke My Visma appen? Kan du læse mere om mulighederne her>>

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.