annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Release: April 2019

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎09-05-2019 15:37 )

Velkommen til april releasen 2019. I denne måneds release har vi blandt andet gjort det nemmere at bruge rapporten ‘Realtidssaldi for ledere’ og navigere i Visma HR ved hjælp af nye filtre på siderne. Det fulde release dokument kan hentes i PDF.

 

Highligts fra releasen:

  • Medarbejdernummer og afdeling i rapporten ‘Realtidssaldi for ledere’
  • Filter antal registreringer/ linjer pr. side

 

Medarbejdernummer og afdeling i rapporten ‘Realtidssaldi for ledere’

I rapporten ‘Realtidssaldi for ledere’ er der nu tilknyttet medarbejdernummer og afdeling. De ekstra informationer i rapporten sparer tid og minimere risikoen for fejl.

 

Der er ikke længere nødvendigt at sammenflette flere udtræk for at finde medarbejder nr. og afdeling, når der skal opgøres medarbejdersaldi.

 

Hvis I allerede benytter ‘Realtidssaldi’ i dag, skal I ikke foretage jer noget yderligere i opsætning, da de to nye kolonner automatisk vil vises i en eksisterende rapport ‘Realtidssaldi for leder’.

 

Filter antal registreringer/linjer pr. side

2018 introduktion af Nordic Cool, vores nye opfriskende styling af systemerne, gav mere luft linjerne i listerne. Dette betød også, at brugerne oftere og tidligere skulle benytte scrollbars end før nødvendigt.

For at skabe en bedre brugeroplevelse, har vi derfor gjort det muligt at vælge antal registreringer pr. side. Det er muligt at vælge mellem 15, 50 eller 100 linjer pr. side. Default visningen er 15 linjer pr. side, som er det antal linjer, brugerne kan se uden at skulle anvende scrollbaren. Bemærk, at den gamle visning var 20 linjer på siden.

 

I det fulde release dokument kan du læse, hvilke sider der har fået tilføjet den nye filtering.

Vedhæftede filer