annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

Release: Juni 2018

Vicky Sørensen

Ved den seneste release i Visma Løn Finans har vi rettet følgende:

 

Fejlrettelse i fraværsrækkefølge

Vi har rettet en fejl, der har medført, at nogle medarbejdere er trukker for ferie egen regning, selvom de ikke skulle det.

Har man medarbejdere, der er ramt, kan der sættes 'efterreguleringsflag'* på den/de medarbejdere. Efterreguleringen vil rette op på fejlen.

 

Efterregulering på forudlønnede

Efter fjernelse af R-markerng har positive efterreguleringer på forudlønnede medført at AM-bidrag og A-skat blev indbetalt for sent i forhold til, hvad SKAT ønsker. For at undgå renter skulle man derfor udføre workaround som beskrevet i denne artikel.

 

Lønsystemet er tilrettet, så der fremover straksafregnes på disse efterreguleringer, så der indbetales for den måned der efterregulers i og ikke først sammen med AM-bidrag og A-skat af lønnen.

 

 

 

*Efterreguleringsflag sættes ved at foretage en betydelig ændring på medarbejderen. Det kan f.eks. være antallet af arbejdstimer man ændrer til 1 og gemmer, hvorefter man retter tilbage og gemmer igen.