Mine produkter
Hjælp

Fortæl os, hvad du vil vide mere om og vind

af B_V_

At tilegne sig ny viden, og holde den eksisterende ajour, har stor værdi og er vigtig for alle. Netop det har du mulighed for med vores mange kurser og webinarer inden for både vores løsninger og den jura, som knytter sig til det at have medarbejdere. 

 

Fortæl os, hvad du gerne vil mere om og vind

Det vigtigt for os at tilbyde kurser, der tager afsæt i din hverdag og giver dig det bedst mulige udbytte. Derfor har vi brug for dit input til emner for vores fremtidige juridiske kurser - det kan klares med to spørgsmål og ca. 3 minutter af din tid. 

 

Gå til spørgsmål >>

 

Dit svar har stor betydning for os - og har du lyst, kan du deltage i lodtrækningen om et gavekort på kr. 250 til lækre is i sommervarmen fra Hjem-Is. Vi trækker lod mandag den 10. juni, og vinderen får direkte besked.

 

Benytter du din mulighed for gratis kurser?

Måske giver dit serviceabonnement dig adgang til gratis deltagelse i kurser og webinarer - det vil vi anbefale dig at gøre brug af.

 

  • Online kurser og webinarer - gratis for dig, der har et Standard serviceabonnement og opefter.
  • Dybdegående halv- og heldags kurser med fysisk tilstedeværelse - disse kurser er også gratis for dig med et Professional- eller Premium serviceabonnement.

Hvis du er i tvivl om hvilket serviceabonnement, din virksomhed er tilknyttet, er du velkommen til at kontakte din lønkonsulent.

 

Du kan få et overblik over alle vores kommende kurser og webinarer her.