Mine produkter
Hjælp

Rapport til kontrol af lønkørslen bliver gratis

af CharlotteS (Opdateret ‎17-10-2022 12:37 af CharlotteS VISMA )

Vi har en glædelig nyhed, som vi håber, du bliver glad for. 

Rapporten “Udvidet afvigelsesliste” i Visma Løn kan nu bruges kvit og frit. Den gør det nemt at spotte afvigelser mellem denne måned og sidste måneds tal, inden lønnen køres. På den måde er du et skridt nærmere på en fejlfri lønkørsel. 

 

CharlotteS_0-1666001502369.png

 

Har du ikke rapporten i dag

Hvis du ikke bruger rapporten i dag, hjælper din lønkonsulent dig i gang - gratis. Det kræver blot, at du vælger op til 10 parametre (lønarter) eller 10 grupper med ønskede lønarter, du gerne vil se afvigelser på (der kan sagtens være flere lønarter i én kolonne). Det kan fx være bruttoløn, nettoløn, bonus, timeløn, fri bil m.m. 

 

Ønsker du ikke, at gøre brug af alle 10 parametre (lønarter), skriver du blot 'Ønsker ikke' ved udfyldelse af skemaet, da der skal udfyldes en værdi i alle.

 

Er du i tvivl om, hvilke lønarter I anvender, er du meget velkommen til at kontakte din lønkonsulent, som kan hjælpe dig.

 

Udfyld dette skema for at komme i gang >> 

 

Vær opmærksom på, at:

  • rapporten i måned 1 kun viser tal for indeværende måned og derfor først giver fuld værdi fra måned 2.
  • vi i øjeblikket modtager mange henvendelser om opsætning af rapporten, og du kan derfor opleve ventetid på opsætningen af netop din rapport. Vi behandler forespørgsler i den rækkefølge, som de kommer ind. 

 

Bruger du rapporten i dag

Betaler din virksomhed for rapporten i dag, har vi fremadrettet sløjfet regningen. Det betyder, at I pr. 1. oktober 2022 ikke længere skal betale for rapporten.