Mine produkter
Hjælp

Rediger Approval layout

af Adam Brandgaard

Hej Alle

 

Approvalbrugere har forskellige skærmstørrelser, opløsninger og multitasking-behov, og vi skal tage højde for dette. Derfor arbejder vi i øjeblikket på at tilføje flere muligheder for brugerne for at forbedre deres læsning af dokumenter i dokumentvisningsmodulet.

 

Brugere kan fra i dag ændre størrelsen på dokumentvisningsmodulet lodret ved at trække og slippe modulets ramme. Bemærk, at udrulningen vil begynde med Visma-brugere, og forventes at være tilgængelig for alle inden for en uge.

 

AdamBrandgaard_1-1695894636871.png

 

Brugerne kan også vælge at klikke på en af de tre nye zoomknapper, der vil være tilgængelige i dokumentvisningshovedet i løbet af de næste par uger:

En "tilpas til skærm" knap
En maksimal størrelse knap
En minimal størrelse knap


Alle disse forbedringer er værdifulde brugerforbedringer, der imødekommer vores forskelligartede publikum, fordi de tilbyder ekstra fleksibilitet, forbedrer tilgængeligheden og giver dem mulighed for endnu mere at tilpasse deres skærm til deres specifikke behov og præferencer, hvilket i sidste ende fører til en mere produktiv og tilfredsstillende brugeroplevelse.

 

Bemærk, at implementeringen af disse foruddefinerede zoomknapper også muliggør, at Approval overholder tilgængelighedsstandarderne - WCAG (Web Content Accessibility Guidelines). Approval har foretaget flere forbedringer for at sikre, at vi overholder WCAG på bronze niveau, og at vi gør det nu.

 

Er der kommentarer eller feedback vedrørende disse ændringer, så endelig skriv dem i kommentar feltet.