Mine produkter
Hjælp

Visma.net ERP - Udvalgte opdateringer af måneden

af Thea Astrid Fynbo

Vi skyder efteråret i gang med nye udgivelser for at sætte fart på din produktivitet.

 

Skærmbillede 2023-09-25 kl. 13.54.24.png

 

Vores teams har en klar filosofi om at udvikle #1 ERP-platformen til skalering af virksomheder. I løbet af august har vi haft travlt med at forbedre brugervenligheden og ydeevnen af skærme og API'er for at understøtte større driftseffektivitet.

 

Her er månedens højdepunkter.

 

Forbedringer i brugergrænsefladen for nye salgsordrer og API

 

Kommissioner

Vi har implementeret funktionalitet relateret til provisioner i det nye salgsordrevindue. Du kan nu tilføje en sælger i oversigtspanelet og ordrelinjerne. Der er en ny provisionsfane for at tilføje sælger-id, navn, % kommission og beløb. Derudover er det nu muligt at opdatere sælger på alle ordrelinjer, når du skifter sælger i oversigtspanelet.

 

Ordretyper

I det nye Salgsordre-skærmbillede kan du, når du opretter en ny ordre, vælge mellem SO (Salgsordre), CS (Kontantsalg), IN (Faktura), QT (Tilbud) og kundeordretyper baseret på disse.

 

Håndtering af projekter og indkøbsordrer i API

Vi er glade for at kunne meddele, at projekter og projektopgaver nu understøttes i det nye Sales Order API. Nye muligheder for integrationspartnere åbnede sig, fordi vi tilføjede ProjectTaskID til en ordrelinje i GET, POST og PATCH operationer.

 

Vi tilføjede felterne 'purchaseOrderSource', ' supplierId' og 'supplierPrice' i samme API.

 

Forstærkede skærme og rapporter for hastighed og lethed

Vi er på en mission om at bygge et hurtigt og skalerende ERP-platform. Rejsen med at øge ydeevnen i Visma.net ERP fortsætter, alt sammen for at accelerere din produktivitet og holde dig foran konkurrenterne.

 

Nyt filter i salgsordrer

Der er tilføjet en ny filtrering til vinduet med salgsordre og faktura. Som standard viser vi åbne salgsordrer og fakturaer for at forbedre ydeevnen. Hvis du vil se afsluttede og lukkede ordrer, er der et nyt afkrydsningsfelt for at inkludere disse på listen.

 

Hurtigere indlæsning af salgsfakturaer

Vi har også foretaget forbedringer, når vi indlæser vinduet faktura. Nogle gange har store fakturaer flere sider med linjer. Nu er det 20% hurtigere at indlæse skærmen og navigere til næste side end før.

 

En ny boostet version af leverandørhistorikrapporten

Der er en ny leverandørhistorik, der erstatter den eksisterende. Denne nye rapport er 90% hurtigere end den gamle.

 

Forbedret ydeevne ved frigivelse af leverandørdokumenter

Vores teams har forbedret indlæsnings- og frigivelsestiderne i vinduet Frigiv leverandørdokumenter. Nu indlæses dokumenter med det samme, omkring 60 % hurtigere end før.

 

Hurtigere behandling af indkøbsordrer

Behandlingslinjer i vinduet Opret indkøbsordre er forbedret. Det er nu 50 % hurtigere end før.

 

Forbedret indlæsning af kontooplysninger

Der er en ændring i vinduet med kontooplysninger. Beregning af hver rækkes begyndelses- og slutbalance blev tidligere gjort automatisk, men det var en ordentlig præstationsdræber. Nu indlæser skærmen dataene uden beregningerne. Du kan hurtigt få den fulde information ved at markere afkrydsningsfeltet 'Vis start- og slutsaldo'.

 

Generelle opdateringer lavet i august for at forbedre ydeevnen:

 

Hurtigere CPU

Visma.net ERP er som bekendt tilgængelig som en cloud-tjeneste. Softwaren kører på servere, der konstant vedligeholdes og optimeres af vores teams. I denne måned har vi lavet et par opgraderinger til hardwaren: nye, hurtigere CPU'er og mere betydelig båndbredde i produktionen.

 

Eksporter til Excel

Vi forbedrer også ydeevnen ved eksport af data til Excel. Vi har udgivet den første iteration af flere til kunder.

 

Feedback modtaget fra kunder vedrørende præstationsforbedringer er lovende.

 

Sidst men ikke mindst er der lavet forbedringer i Regnskabsmodulet til det danske marked.

 

Kontoplanen for danske virksomheder er nu opdateret med standardkontokoderne efter den nye regnskabslov. Vi vil opdatere de eksisterende virksomheder med disse koder, hvis brugeren ikke har ændret dem fra standard.

 

Vi har udviklet standard momskoder for Danmark. Du kan vælge dem i momskategorierne. Denne værdi er kun gyldig, når du opretter en SAF-T-rapport og har ingen anden effekt på momsberegningen og -funktionen.

 

Hvad er det næste?

Vi ønsker, at vores partnere og slutbrugere oplever gradvise, men betydelige forbedringer. Stykke for stykke bygger vi en fremtidssikret løsning, der er hurtig nok til at håndtere endnu større og mere komplekse kunder. Holdene bliver ved med at forbedre Visma.net ERP for at opnå ydeevne og brugerproduktivitet.

 

Vi udvikler konstant den nye salgsordreservice til at erstatte den gamle. Vi fokuserer på at erstatte funktionalitet, der bruges af mange. Det næste er at kunne oprette forsendelser direkte fra salgsordreservicen. Snart er det muligt at afgive en salgsordre fra start til slut i den nye service.

 

Vores udviklingsteams arbejder med AI- og maskinlæringseksperter i Visma for at udforske områder, hvor innovationer kan være nyttige og opnå produktivitet. En gruppe er ved at udvikle en ny forudsigelig proces til opfyldning af lager. En anden undersøger mulighederne for at opdage abnormiteter i hovedbogen.