Mine områder
Hjelp

Vi er “open for business” - slik at du også kan være det samme

av Kaj Sjursen Kleveland

Hvordan kan vi hjelpe deg med å møte utfordringer knyttet til koronavirus (covid-19), styrke virksomheten og forberede deg på fremtiden?

 

Vi hjelper samfunnet med å holde hjulene i gang

Utfordringene knyttet til koronaviruset setter både samfunnet og den enkelte bedrift på prøve. Å møte disse utfordringene på en best mulig måte, innebærer å sikre at bedrifter og organisasjoner kan fortsette å drive sin virksomhet så effektivt som mulig, til tross for den krevende situasjonen.

 

Skyløsninger

Som leverandør av samfunnskritiske programvareløsninger, har vi i Visma en viktig rolle i å sikre at alle kan operere etter beste evne. Med dagens situasjon, hvor så mange som mulig er bedt om å jobbe hjemmefra, er vi stolte over å muliggjøre dette ved å levere skyløsninger som hjelper folk å jobbe hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhet. Å styrke mennesker og organisasjoners evne til å holde kontakten gjennom digitale kanaler, vil være av stor betydning gjennom denne krevende tiden.

 

Stabile tjenester

For å gjøre det, sørger vi for at alle tjenestene våre opererer med full kapasitet for å støtte de endrede behovene til kundene våre. Og som alltid overvåker vi kontinuerlig globale, nasjonale og lokale forhold for å sikre at vi er forberedt på endringer som kommer, både lokalt som internasjonalt.

 

For å hjelpe deg med å møte utfordringer de kommende ukene, vil vi:

  • Fortsette med å legge ut oppdateringer om hvordan situasjonen påvirker norske virksomheter
  • Gi praktiske råd for hvordan du vedlikeholder og forbedrer driften din under de nåværende forhold
  • Utvikle produkter og tjenester som støtter strategien din og hjelper deg å forberede deg på fremtiden

 

Vi gjør alt vi kan for å hjelpe myndigheter, bedrifter og organisasjoner til å fortsette å møte behovene som samfunnet og enkeltmennesker har. Ved å fokusere på både kortsiktige og langsiktige løsninger, tror vi at samfunnet kan bli enda sterkere og mer motstandsdyktige for fremtiden.

 

Snakk med hverandre og oss

I Community har du muligheten til å spørre likesinnede om utfordringer du måtte ha i din hverdag. Dette kan være spesielt nyttig for deg som er vant til å spørre kollegaen på nabopulten. Både ansatte i Visma og våre kunder er behjelpelige med å svare på dine spørsmål. Les mer, spør og bli med i diskusjonene for ditt produkt. Logg inn og se listen over produkter finner du her, eller finn de under “mine områder” i Community.

 

For den siste oppdateringen hvordan vi i Visma håndterer situasjonen, se her: https://www.visma.no/om-visma/tiltak-koronavirus/

 

Noen nyttige tips kan du finne på bloggen vår:

https://www.visma.no/blogg/