avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in för att följa områden och för att få genvägar i denna meny

Release notes Expense ver 4.4

Detaljerad Beskrivning

Åtkomstkontroll för företag

 

När ett företag avslutas och ett nytt startar upp, vill administratören kunna stänga möjligheten att skapa nya reseräkningar i det avslutade företaget, men ändå fortfarande kunna se gamla reseräkningar i det avslutade företaget.

I denna version har vi introducerat en ny inställning för administratörer för att kunna stänga av registrering av reseräkningar för alla användare i företaget. Inställningen finns tillgänglig för alla företag under Inställningar>Företagsinställningar>Inställningar för reseräkningar. När administratören aktiverar rutan "Inaktivera möjligheten att registrera reseräkning" kommer användarna att kunna se sina historiska reseräkningar inklusive pdf:en, men kommer inte att kunna registrera nya eller ändra i befintliga reseräkningar.
Knappen för registrering av nya reseräkningar kommer att döljas och ett meddelande kommer att presenteras för användaren med information om detta.

 

Observera att denna inställning inte kan ångras så det är viktigt att alla reseräkningar har gått igenom hela flödet innan funktionen aktiveras.

Förbättringar

Denna version innehåller följande förbättringar:

  • Borttag av gamla valutor i Attach så att samma valutor visas i både Attach och Expense
  • Visa specialtecken såsom &, <, > korrekt i reseräkningen (pdf)