Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Hva skjer fremover og tilbakeblikk på fjoråret - Januar

(updated by Andre Hellesvik VISMA ‎13-06-2019 10:40 )
Andre Hellesvik

Kjære Descartes-bruker,


Godt nytt år - håper du har fått en god start på 2019! Her kommer et tilbakeblikk på fjoråret, samt litt info om hva som skjer fremover.

 

Ny driftsplattform og ny hjemmeside

 

I 2018 ble samtlige Visma Descartes baser flyttet over til Microsoft Azure. Migreringen har gått etter planen, og gir oss en sikrere og mer fleksibel driftsplattform som forenkler videre utvikling av Visma Descartes. Samtidig ble det laget en ny hjemmeside visma.no/descartes hvor link til ny pålogging også ligger.

 

Oppdatert driftsstatus for Descartes

 

Driftsstatus for Visma Descartes er nå tilgjengelig på status.visma.com. Skulle det oppstå utfordringer med driften av Visma Descartes, kan du holde deg orientert med oppdatert informasjon her. Link til status vil etterhvert også bli tilgjengelig fra påloggingssiden.

 

Fokus på produktforbedringer

 

Nå retter vi blikket fremover og kan med glede fortelle at vi i dette kvartalet vil kunne fokusere på produktforbedringer. Vi har en lang liste med ting vi ønsker å forbedre - alt i fra ytelse til å enklere kunne opprette kontrollørbruker på oppdragsnivå. Vi har mottatt mange innspill fra engasjerte brukere - vi takker for alle bidrag!

 

Godt samarbeid med DnR

 

Gjennom hele 2018 har vi hatt måndlige møter med DnR. I disse møtene har vi tatt for oss nye ønsker og forbedringer som har kommet inn, samt hva som beveger seg i markedet.

 

Vi har også årlige møter hvor både Per Hanstad, Kai Morten Haugen og flere nøkkelpersoner i Visma deltar. Dette er møter hvor vi i fellesskap ser på planer for kommende år, og hva som har skjedd så langt.

 

Vi kommer til å fortsette å delta på viktige eventer, så det er bare å huke tak i oss hvis det skulle være noe!

 

Nytt Community

 

Med vårt nye Visma Descartes Community, kan du nå legge inn produktønsker eller stemme på eksisterende forslag. Du kan i tillegg lese om nyheter i produktet, diskutere med andre brukere eller se ulike tips knyttet til bruk av systemet. Besøk gjerne Visma Descartes Community i dag og fortell oss hva du synes: Klikk her for å besøke Descartes Community.

 

Merk: For å kunne kommentere eller legge til noe nytt i Visma Descartes Community, må du registrere deg som bruker. Følg denne artikkelen for å komme i gang: Slik oppretter du en ny bruker.

 

Ny supportmedarbeider

 

Vi har fått en ny supportmedarbeider på Visma Descartes-teamet i januar. Lisa er allerede godt i gang, og ser frem til å høre fra dere!

 

19 02 Community 06.PNG


Med vennlig hilsen
Regnskaps- og revisjonsteamet i Visma Mamut AS