avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Har du vært på eller skal du på Lønn Update?

av Anonymous
Startskuddet for Lønn Update gikk 4. november. Når vi avslutter i Oslo neste fredag har vi besøkt 16 norske byer. Det har, ifølge vår utsendte kollega, Jørn Karlsen, vært innholdsrike dager der han har møtt mange hyggelige deltakere og mottatt mange interessante spørsmål.

Du finner kursmateriellet fra Lønn Update i Visma Mamut Community

Vi har opprettet et eget område på Community for dere som har deltatt på kurset. Her finner du blant annet kursmateriell og stemningsrapporter fra de ulike byene. Du kan og stille spørsmål til Jørn i forumet eller diskutere spørsmål med andre deltakere.

Hvor finner du området for Lønn Update?

Du finner Lønn Update i nedtrekklisten under "Produkter". Merk! Området for Lønn Update er eksklusivt for våre kursdeltagere og kun synlig i menyen om du er registrert med tilgang til sidene. Automatisk registrering skjer den dagen du skal på kurs. Klikk her for å gå direkte til området for Lønn Update

Hva må jeg gjøre for å få tilgang til sidene for Lønn Update?

Dersom du var registrert med en bruker i Community på den dagen du var på kurs skal du ha fått tilgang allerede. Har du ikke opprettet en bruker i Community enda, kan du gjøre det ved å klikke her og be om tilgang til sidene ved å sende en e-post til community@mamut.com. Merk e-posten: Tilgang til Lønn Update.