Mine områder
Hjelp

Historien bak Visma Business NXT

av Edvard Ramstad (Oppdatert ‎06-10-2022 13:09 av Edvard Ramstad VISMA )

Hvorfor NXT? skyen så klart!

Visma Business NXT er det nyeste produktet i Visma software sitt utvalg av nettbaserte forretningsløsninger. 

 

Visma Business NXT er et videreutviklet nettbasert ERP-system i skyen som overtar etter sin store, tunge og velkjente forgjenger – Visma Business. 

 

Ved å kombinere det kjente og velprøvde med moderne og fremtidsrettet teknologi er Visma Business NXT det beste av to verdener.

 

Utviklet for smidig overgang til skyen

Vi vet at overgangen til et nytt system er utfordrende og tidkrevende. Selv etter en grundig opplæring vil ting ta lenger tid enn i et system du kjenner godt. Nettopp derfor har vi valgt å beholde den datamodellen som er kjent for våre mange og trofaste Visma Business-kunder. Både fordi vi vet at denne modellen fungerer, og fordi vi ønsker å gjøre overgangen til en nettbasert løsning sømløs og enkel. All historikk overføres automatisk, i tillegg til at det er gjenkjennbart.

 

Kom raskt i gang med NXT

 

Slik kan du som kjenner Visma Business godt sette i gang umiddelbart. Den eneste forskjellen er at du nå kan jobbe i et system som alltid er parat, mer effektivt, skalerbart og rett og slett smartere. Si farvel til kostnader for vedlikehold og utvikling, og velkommen til et system som fortløpende oppdateres med ny teknologi, sikkerhetsmekanismer, forbedret ytelse, nye funksjoner og rettelse av feil. 

 

Fremtiden er i skyen, og husk – endring lønner seg.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"