Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Visma Business Regnskapsbyrå 13.10.0 er nå releaset.

(updated by Einar Fjørtoft VISMA ‎03-01-2019 13:11 )
Einar Fjørtoft
Den alle viktigste nyheten denne gangen sett i et byrå-perspektiv er lanseringen av første del av Visma Business Automasjon Project. 
Vi presenterte planene for dette prosjektet første gang under Visma Business Byrå Update høsten 2018 og allerede nå er de viktigste og mest krevende delene av prosjektet på plass. 
Det er derfor allerede nå mulig å automatisere kundens fakturaflyt via AutoInvoice, Visma Document Center, Visma Approval, Visma Business og Visma.net  AutoPay slik at kunden kan kjøre sine prosesser uten løpende involvering fra byråets side.
I versjon 14.00.0 sommeren 2019 lanserer vi de resterende delene av dette prosjektet. 
 
3 Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Hei

Er SQLfeilen som gjør at vi stadig blir kastet ut av Visma og får låste rader pga at selskaper som mottar EHF faktura (som vedlegges en PDF fil) rettet opp? Vi har store problemer med dette ettersom vi stadig bruker dokumentviseren i VB, og at feilen dermed oppstår (pga en punktum som skal være komma eller omvendt i adobe reader ettersom jeg forstår...). En utrolig frustrerende situasjon som er enormt tidkrevende. Ønsker meg en rask tilbakemelding.

Dette er løst i versjon 13.10. 

CONTRIBUTOR **

Hei.

 

Vi har oppgradert til versjon 13.10 og har fortsatt samme problemet for enkelte brukere, så dette er nok ikkje heilt løyst.

 

Vi har tidligere fått opplyst at dette er knyttet til en kobling mellom VB og Adobe Reader, så vi har forsøkt hos nokre kundar å installere Foxit Reader i staden. Hos disse kundene er ikkje dette noko problem.. Dere bør sjå på dette igjen for dei fleste bruker jo fortsatt Adobe Reader.

 

Karl Petter