avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Projektägarens e-postadress samt ID-nummer tillgängligt i XML-flödet

av Fredrika Demberg

EasyCruit erbjuder nu möjligheten att inkludera en projektägares e-postadress samt ID-nummer i de XML-flöden som finns tillgängliga för de publiceringskanaler som skapas. Respektive publiceringskanal kan konfigureras individuellt för att inkludera denna information eller ej. Detta innebär att du har möjlighet att välja för vilken publiceringskanal som denna information ska inkluderas.

 

Om funktionen har blivit aktiverad för en publiceringskanal så kommer en informationsikon att visas bredvid publiceringskanalen. Genom att klicka på ikonen så visas information som uppmärksammar dig om att projektägarens e-postadress samt ID-nummer kommer att inkluderas i XML-flödet.

ID.PNG

Om du väljer att publicera din annons till en publiceringskanal där funktionen har blivit aktiverad och där projektägarens e-postadress ej har blivit angiven så kommer en informationstext att visas som gör dig uppmärksam på detta.

ID1.PNG

Observera att du dock har möjlighet att fortsätta med din publicering men en avsaknad av en e-postadress kan innebära att mottagaren ej kan använda informationen korrekt.

 

Du är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att inkludera denna information i någon av dina XML-flöden.