Mine områder
Hjelp

Vilkår for bruk av Visma Software - ChatGPT

av OliverSogn (Oppdatert ‎05-01-2024 08:30 av OliverSogn VISMA )

Om:

Visma Software (VSW) sin ChatGPT gir deg generell informasjon hentet fra Visma Software sin kunnskapsbase, og det er viktig å merke seg at den ikke henter generell informasjon fra internett. Den bruker språkmodeller og kunstig intelligens for å gi innsiktsfulle svar på faglige spørsmål innen områder som lønn, feriepenger, ERP, årsavslutning, årsoppgjør, rapportering og mer. All bruk av VSW ChatGPT er underlagt disse vilkårene – som trer i kraft idet en sluttbruker bruker VSW ChatGPT – og avtalen mellom VSW og kunden for øvrig. 

 

Optimal bruk:

For å sikre de beste svarene fra VSW ChatGPT anbefaler vi at du formulerer spørsmålene dine på en utfyllende måte og gir detaljer om problemstillingen. Vær så konkret som mulig, og følg gjerne opp med ytterligere informasjon for å få mer presise svar. Etter å ha mottatt et svar kan du gjerne gi oss tilbakemelding ved å bruke tommel opp eller ned. Da hjelper du oss med å forbedre brukeropplevelsen.

 

Betalingsversjon og kontinuerlig utvikling:

Vi vil informere deg om at VSW ChatGPT for øyeblikket er tilgjengelig som en betaversjon, og at vi jobber kontinuerlig med å forbedre den. Dette betyr at noen svar kan være ufullstendige eller ikke helt korrekte. Vi oppfordrer deg til å være kritisk når du mottar svar, og dobbeltsjekke informasjonen ved behov. Takk for forståelsen og tålmodigheten mens vi jobber med å gjøre VSW ChatGPT enda bedre.

 

Ansvar og brukerkontroll:

Vær oppmerksom på at du som bruker er ansvarlig for din egen tolkning og bruk av VSW ChatGPT. VSW ChatGPT leveres “som den er” uten noen garantier. Visma Software fraskriver seg enhver garanti, inkludert garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og ikke-krenkelse av rettigheter. Visma Software påtar seg ikke ansvaret for konsekvensene av eventuelle uriktige eller upassende svar fra tjenesten. Vi oppfordrer deg til å være proaktiv ved å stille konkrete spørsmål og supplere med ytterligere fakta for å sikre nøyaktige svar.

 

Kunden skal følge de til enhver tid gjeldende retningslinjer for bruk av VSW ChatGTP, tilgjengelig her.

 

Datahåndtering og lagring i VSW ChatGPT: 

Når det gjelder lagring av data i vår GPT-4-modul, VSW ChatGPT, ønsker Visma Software AS å sikre en transparent og tillitsfull tilnærming til datahåndtering. 

Kundens innsendte data kan bli brukt som dokumentasjonsgrunnlag for å utvikle og forbedre vår chatbot. Dette innebærer ikke at dataene vil bli brukt til å trene opp datamodeller til GPT-4 (OpenAI), men at våre produkt-eksperter vil bruke dataen til å generere nye kunnskapsartikler og generell informasjon som kan forbedre tjenesten.

Vi tar sikte på å ivareta kundenes personvern på en grundig måte og vil ha informasjon tilgjengelig for brukerne om personvern og datahåndtering. Målet vårt er å bruke innsendte data som et verktøy for innovasjon, slik at vi kontinuerlig kan tilby forbedrede og skreddersydde løsninger til kundene våre. Vi er tilgjengelige for å svare på spørsmål om personvern og datahåndtering, slik at du som bruker føler deg komfortabel med tilnærmingen vi har til datainnsamling og bruk.

 

Personopplysninger som VSW behandler som en databehandler på vegne av kunden behandles i henhold til databehandler-vilkårene mellom VSW og kunden, med mindre annet følger av øvrig dokumentasjon eller avtale mellom VSW og kunden. Kunden og dennes sluttbrukere skal ikke legge inn personopplysninger i VSW ChatGPT.

Endringer

(a) Endringer i VSW ChatGPT. VSW forbeholder seg retten til å videreutvikle og gjøre endringer i VSW ChatGPT etter behov. 

(b) Endringer av vilkår. VSW har rett til å justere disse avtalevilkårene etter behov. Ikke-vesentlige endringer trer i kraft umiddelbart. Vesentlige endringer trer i kraft 30 dager etter publisering. Dersom du ikke ønsker å akseptere slike endringer, kan du avslutte bruken av VSW ChatGPT når som helst. Fortsetter du å bruke VSW ChatGPT etter at endringene er publisert, anses de som akseptert. 

 

Vi håper at VSW ChatGPT tilfredsstiller dine behov! Vi ser frem til å forbedre og optimalisere opplevelsen mens vi fortsetter å utvikle denne løsningen for deg.

3 Kommentarer
JosteinG
PARTNER
av JosteinG

Hei. Her bør henvisning til å sende mail strykes fra svaret som foreslås. I tillegg er e-postadr skrevet feil 🙂 

JosteinG_0-1707376653818.png

 

mvh

Jostein Gjerde

Abacus IT

Vincent Tan Ebbestad
CONTRIBUTOR *
av Vincent Tan Ebbestad

Hei

Jeg får ikke adgang til visma business også pga for mange samtidige brukere.

 

Mvh

Vincent

Vincent Tan Ebbestad
CONTRIBUTOR *
av Vincent Tan Ebbestad

Hei

Vi alle får ikke adgang til visma business pga for mange samtidige brukere. Kan dere slette alle brukere innlogging, slikt at vi kan logge inn.

Kundenr. er 460686. Firma navn er Kunst & Kultur Regnskap AS.

 

Min epost adresse er vincent@kulturregnskap.no

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"