avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hva er Visma Scanner?

(updated by Svein Holanger VISMA ‎24-01-2020 12:57 )

Visma Scanner er en app til din telefon som gjør at du kan levere fakturaer og andre dokumenter inn til ditt ERP-system. I denne artikkelen fokuserer vi på hvordan kunder av regnskapsbyråer som bruker Visma Business eller Visma Global og er koblet til AutoInvoice, kan bruke denne appen. Den kan selvfølgelig også brukes av andre enn regnskapsbyråer. Video 1,2 og 4 vil også gjelde for de som bruker Visma.net ERP.

 

Hvordan aktivere tjenesten

Forutsetninger: Brukeren er en kunde av et regnskapsbyrå som bruker Visma Business eller Visma Global til å føre regnskapet. Regnskapskontoret bruker Visma Document Center for denne kunden og den er koblet til Visma AutoInvoice for mottak av elektroniske fakturaer.

Appen lastes ned fra Google play for Android-telefoner og fra App Store for de som bruker iPhone. Her ser du hvordan du aktiverer appen etter at den er lastet ned (dette eksemplet er fra en Android-telefon).

 

Hvordan ta bilde av en faktura og sende den inn

Når tjenesten er aktivert og koblet til riktig firma, så kan du bruke den på denne måten:

 

Hvordan ta bilde av andre dokumenter (ikke fakturaer)

Denne tjenesten er foreløpig kun tilgjengelig for Android-telefoner (for iPhones innen 31.01.2020) og kun mot de som bruker Visma Business og Visma Document Center versjon 14.xx. Tjenesten må aktiveres fra AutoInvoice-innstillinger fra Visma Business.

Her ser du hvordan man kan ta bilde av andre typer dokumenter.

 

Hvordan sende inn en faktura i PDF-format til Visma Scanner

Kanskje mottar du en PDF-faktura på epost på din mobiltelefon, og ønsker å sende denne til Visma Scanner. Dette er foreløpig kun tilgjengelig for Android-telefoner.

4 Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Hei, jeg er i Chrome, og ser ingen bilder i dette innlegget...? Jeg har imidlertid prøvd appen, og savner veldig et tekstfelt for f.eks. formål med kostnaden eller en forklaring til hva kjøpet/fakturaen gjelder. Jeg la inn datoer og beløp i appen, men dette var slettet da bilaget dukket opp i VDC...? 

Hei. Det er ingen bilder i artikkelen, men 4 videoer. Her er link til videoene, hvis du ikke kan se dem fra din nettleser: 1. https://youtu.be/mxAffRWfVfs 2. https://youtu.be/OfvDWKDVLcg 3. https://youtu.be/nl4vTJSdYZU 4. https://youtu.be/6Z2DKx_NAfg For faktura, er det ikke et slikt forklaringsfelt., det tar vi som et ønske. For "Andre bilag" (se video 3) har du et kommentarfelt til å skrive inn hva det gjelder.
CONTRIBUTOR **

Takk! Jeg har bare valgene Faktura og Kreditnota under Dokument type i appen. Ikke noe Andre bilag. Og hvorfor forsvant datoer og tall på vei inn til VDC, tro?

I artikkelen står hvilke betingelser som må være på plass for å få "Andre bilag". Hvis noen mangler inn i VDC, må det tas med support.