Mine områder
Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hjelp

Hva er Visma Scanner?

av Svein Holanger (Oppdatert ‎24-01-2020 12:57 av Svein Holanger VISMA )

Visma Scanner er en app til din telefon som gjør at du kan levere fakturaer og andre dokumenter inn til ditt ERP-system. I denne artikkelen fokuserer vi på hvordan kunder av regnskapsbyråer som bruker Visma Business eller Visma Global og er koblet til AutoInvoice, kan bruke denne appen. Den kan selvfølgelig også brukes av andre enn regnskapsbyråer. Video 1,2 og 4 vil også gjelde for de som bruker Visma.net ERP.

 

Hvordan aktivere tjenesten

Forutsetninger: Brukeren er en kunde av et regnskapsbyrå som bruker Visma Business eller Visma Global til å føre regnskapet. Regnskapskontoret bruker Visma Document Center for denne kunden og den er koblet til Visma AutoInvoice for mottak av elektroniske fakturaer.

Appen lastes ned fra Google play for Android-telefoner og fra App Store for de som bruker iPhone. Her ser du hvordan du aktiverer appen etter at den er lastet ned (dette eksemplet er fra en Android-telefon).

 

Hvordan ta bilde av en faktura og sende den inn

Når tjenesten er aktivert og koblet til riktig firma, så kan du bruke den på denne måten:

 

Hvordan ta bilde av andre dokumenter (ikke fakturaer)

Denne tjenesten er foreløpig kun tilgjengelig for Android-telefoner (for iPhones innen 31.01.2020) og kun mot de som bruker Visma Business og Visma Document Center versjon 14.xx. Tjenesten må aktiveres fra AutoInvoice-innstillinger fra Visma Business.

Her ser du hvordan man kan ta bilde av andre typer dokumenter.

 

Hvordan sende inn en faktura i PDF-format til Visma Scanner

Kanskje mottar du en PDF-faktura på epost på din mobiltelefon, og ønsker å sende denne til Visma Scanner. Dette er foreløpig kun tilgjengelig for Android-telefoner.

4 Kommentarer