Mine områder
Hjelp

Tungvint med betalingsoppfølging fra hjemmekontor? La ditt Visma Økonomisystem forenkle hverdagen.

av Anonymous (Oppdatert ‎02-06-2020 15:27 ( )

Vi har den siste tiden fått kjenne på hvor viktig det er å kunne jobbe effektivt hjemmefra. Endringene som traff oss i mars snudde hverdagen på hodet, og vi ser nå at vi er helt avhengig av digitaliserte løsninger som gjør at vi kan jobbe praktisk talt hvor som helst.

 

Mange kan nok kjenne seg igjen i at de skulle ønske at de hadde alt samlet i ett system hvor alt er oppdatert, istedenfor å lete seg gjennom en rekke programmer og faner for å finne riktig arbeidsverktøy, eller manuelt måtte synkronisere informasjon. 

 

Vi vet at i en hektisk hverdag, er betalingsoppfølging en av oppgavene som fort kan bli nedprioritert. Likevel er dette helt kritisk for likviditeten. Å jobbe manuelt med innfordring er både tidkrevende og uoversiktlig - heldigvis har Visma løsninger som gjør arbeidsdagen enklere.

Du som bruker et Visma økonomisystem har tilgang til en automatisert løsning for purring og inkasso, som er helt innebygget i økonomisystemet. Visma AutoCollect er enkelt å komme i gang med, og sørger for at systemet følger opp utestående fordringer uten at du mister oversikten eller kontrollen. Slik fungerer Visma AutoCollect: 

  • Alle forfalte fakturaer hentes automatisk opp i et samlet forslag i ditt Visma Økonomisystem

  • Du velger selv hvilke fakturaer du ønsker å sende til purring og inkasso

  • Visma sender ut inkassovarsel, og fortsetter betalingsoppfølgingen

  • Du får en totaloversikt over dine fakturaer og inkassosaker direkte i økonomisysmet

  • Når kunden betaler remitteres oppgjøret til dere, og oppgjøret legger seg ferdig bokført i økonomisystemetSlik kommer du igang

 

  1. Ta kontakt med Visma Financial Solutions på mail support.vfs.no@visma.com eller tlf: 815 51 845 for hjelp med registrering eller spørsmål om tjenesten.
  2. Du blir kontaktet av vårt aktiveringsteam som hjelper deg i gang med tjenesten.Vil du vite mer?

 

Bli gjerne med på vårt neste webinar! Her viser vi en full presentasjon og demonstrasjon av Visma AutoCollect til ditt Visma Økonomisystem. Påmelding til våre webinar finner du her.


Les gjerne suksesshistorien der et regnskapsbyrå forteller om hvordan de sparte tid, og fikk pengene raskere på konto til sine kunder med Visma AutoCollect her.