annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Log in of maak een account aan

om een gepersonaliseerde navigatie te krijgen.

Vernieuwingen Visma Community

door Roel van der Meulen (Bijgewerkt ‎29-10-2019 11:43 door Roel van der Meulen VISMA )

De Visma Community is overgegaan op een nieuw design. Lees hier wat er voor u verandert.

 

community-homepage-teaser.jpgAanmeldpagina

Bij het openen van community.visma.com als u nog niet bent ingelogd, krijgt u een volledig vernieuwde pagina te zien. Er is nog maar een knop waarmee zowel ingelogd kan worden als waarmee een nieuwe gebruiker geregistreerd kan worden.

 

Navigatiebalk
De navigatiebalk bovenin krijgt hetzelfde uiterlijk als de andere Visma-tools en -sites, voor verbeterde gebruikerservaring. Ook erg handig: een verbeterde zoekfunctie.

community overzichtspagina.pngOverzichtspagina

De overzichtspagina's op de productcommunities worden overzichtelijker naar onderwerp ingedeeld. Waar alles nu nog in één lijst terechtkomt, zijn er straks drie aparte overzichten voor nieuws, forum en veelgestelde vragen. Er is een tweede type overzichtspagina waar een lijst staat van alle activiteiten. Als u lid bent van meerdere communities, dan vindt alle activiteiten van deze communities op deze pagina terug.

 

Forum
Op het forum is een overzicht met nog onbeantwoorde onderwerpen te zien. Ook is er een pagina bijgekomen met de contactinformatie van onze supportafdeling.

 

Graag op de hoogte gehouden worden van het communitynieuws? Abonneer u op nieuws en ontvang automatisch updates.

abonneren.png


Met vriendelijke groet,
Roel/Community Manager
Geef aub een 'kudo'/like als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op 'als oplossing accepteren' als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community! 🙂
0 ANTWOORDEN 0