Mijn Communities
Help

Home 2020-01 NL

20-12-2019 16:12 (Bijgewerkt op 28-01-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 658 Weergaven

Nieuw 

Video over Home

Waarom

Met deze video kan je snel zien wat je allemaal met Home kunt doen! 

Hoe

We hebben een video gemaakt om je te laten zien wat je allemaal kan doen met Home. 

De video is standaard op inactief ingesteld. Je moet de video dus activeren voordat werknemers deze kunnen bekijken. Video's kunnen uitsluitend door een Youforce-beheerder worden geactiveerd. Om de video te activeren, ga je naar het menu Systeeminstellingen en klik je op de knop Bewerk.


Als je de video hebt geactiveerd, wordt de video op de startpagina weergegeven voor gebruikers die zich voor het eerst aanmelden op Home. Gebruikers kunnen de video sluiten door op de Escape-toets te drukken of door op X in de rechterbovenhoek van het dialoogvenster te klikken.

Er verschijnt een melding op de startpagina met de volgende tekst: Welkom bij de nieuwe Youforce Portal! Hier vind je alle informatie over de functies. Gebruikers kunnen de video opnieuw bekijken door op het videopictogram te klikken.
Als gebruikers de melding of de video niet willen zien, kunnen ze het bericht sluiten door op X in de rechterbovenhoek te klikken.

Jouw actie

Je hoeft geen actie te ondernemen.

Integratie van Wootric-feedback

Waarom

We willen prioriteit geven aan nieuwe functies en verbeteringen op basis van feedback van klanten.

Hoe

Je kunt direct feedback geven op onze software door op de online enquête van Wootric te klikken. Als je Home gebruikt, kun je je feedback gegeven vanaf januari 2020. De Wootric-software stelt je één gesloten vraag over Home. Nadat je je antwoord hebt verstuurd of hebt geweigerd om een antwoord te geven, wordt de enquête niet meer weergegeven totdat er een bepaald aantal dagen is verstreken. Dit aantal is momenteel ingesteld op 100 dagen. Met jouw feedback krijgen we meer inzicht in je behoeften en wensen, zodat we onze planning en ontwikkeling van nieuwe functies en verbeteringen kunnen verbeteren.
De resultaten van de enquête worden niet gedeeld met de deelnemers en worden ook niet gepubliceerd of gedistribueerd aan partijen buiten Visma | Raet. En deelname is geheel anoniem. 

Jouw actie

Je hoeft geen actie te ondernemen.

Submenu op de profielpagina

Waarom

Om eenvoudiger te kunnen navigeren tussen de verschillende sectie van de profielpagina, hebben we een submenu toegevoegd.

Hoe

Als je klikt op Profiel in het hoofdmenu of in de voettekst van een profielkaart, worden de verschillende secties van de profielpagina weergegeven als een submenu, zodat je eenvoudiger in de pagina kunt navigeren.
 

Jouw actie

Je hoeft geen actie te ondernemen.

Publishing Date : 12/20/2019