Mijn Communities
Help

MI Beaufort Online - Oktober 2020

21-10-2020 10:00
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 454 Weergaven

Report model Dienstverband niet langer ondersteund

Bij de introductie van HR Core Beaufort Online en heeft Visma | Raet bij de Report builder het report model Dienstverband meegeleverd. De complexiteit van het model en de hoeveelheid vragen die het opriep, zorgden ervoor dat al snel het Beaufort Basis model werd geïntroduceerd. De voordelen van het Beaufort Basis model ten opzichte van het Dienstverband model:

  • Real time verbinding met de HR Core gegevens

  • Meer velden en rubrieken beschikbaar

  • Actief onderhouden door Visma | Raet

We zien een afname in het gebruik van de standaard rapportages en de maatwerk rapportages met het Dienstverband model. Daarom hebben we besloten het model per 4 januari 2021 niet meer beschikbaar te stellen. 

Standaard Rapportages

Vanaf 4 januari 2021 zijn de standaard rapportages met het Dienstverband model niet meer beschikbaar. Voor ieder standaard rapport met het Dienstverband model kan je een vervanger uit een ander model gebruiken. Deze rapporten leveren minimaal dezelfde output.

Dit geldt voor de volgende standaard rapportages:

w0CaKhnEUd3AAAAAElFTkSuQmCC

Maatwerk Rapportages 

Maatwerk rapportages gemaakt met het Dienstverband model werken eveneens vanaf 4 januari niet meer. Hiervoor geldt dat je dit rapport op basis van een ander report model moet opmaken. Het Beaufort Basis report model leent zich het beste voor dit doel.

Gebruik

Als onbekend is welke rapporten van jullie organisatie het betreft en je wilt weten welke standaard en/of maatwerkrapporten met het Dienstverband model het afgelopen jaar door jullie organisatie zijn geraadpleegd, kan je dit aanvragen via een e-mail naar: pim.verkleij@visma.com

Zet in de e-mail jouw klantnummer en naam van jouw organisatie. je ontvangt dan zo spoedig mogelijk de lijst met rapportages.

Opmerking: Dit zijn alleen de rapporten die vanuit Youforce zijn opgestart. Voorwaarde is dus dat het rapport in Youforce is opgeslagen. Wij kunnen geen gegevens leveren over de rapporten die op jullie eigen netwerk zijn opgeslagen.

Publishing Date : 10/21/2020