Mijn Communities
Help

MI Beaufort Online - September 2020

16-09-2020 16:08
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 373 Weergaven

15-09-2020

Vervallen verlof

Na enkele meldingen van klanten hebben we het rapport 0405 - Verjaring verlof beoordeeld. We constateerden dat dit rapport niet de juiste informatie toonde.

  • Informatie was niet actueel

  • Formules en berekeningen waren aan verbetering toe

In het report model Verlof zijn de berekeningen en presentatie van Te Vervallen Verlof verbeterd. De fouten in de berekening zijn hersteld. We zijn nu in staat om je vóóraf te informeren over het te vervallen verlof. Het verjaringsmoment - en niet het verlofjaar waarin het gaat vervallen - is nu het uitgangspunt. We kunnen vanaf nu het verlof dat eventueel komt te vervallen in het huidige en het volgende verlofjaar tonen.

De wijzigingen in het report model Verlof leidde ook het aanpassen van het standaard rapport 0405 - Verjaring Verlof.

  • De parameter Verlofjaar is vervallen. Het rapport toont nu standaard het te vervallen verlof van het huidige en volgende verlofjaar.

  • De kolom Verjaringsjaar is vervallen.

  • De titel van de tabel in het rapport "Verlof" is vervallen.

  • Het doorklikken naar Rapport 0401 - Verlofkaart is niet meer mogelijk.

Opmerking
Berekeningen worden uitgevoerd op basis van de gegevens die beschikbaar zijn in de database van HR Core Beaufort. Berekeningen voor jaren na het volgende verlofjaar zijn vanzelfsprekend onderhevig aan verlofrecht berekeningen, verlofrecht mutaties en verlofopnames in de toekomst.

11-09-2020

Datafeed verbeteringen

De Datafeed (Export service) zorgt voor input bij bedrijfskritische oplossingen bij onze klanten. De afgelopen periode heeft de Datafeed regelmatig voor verstoring gezorgd of werd te laat afgeleverd. Wij hebben na een grondige analyse aanpassingen doorgevoerd. Testen hebben uitgewezen dat betrouwbaarheid en performance aanzienlijk zijn toegenomen.

Rapportage verzuimstatistieken blijven leeg

Bij een aantal klanten werden de rapporten met verzuimstatistieken niet gevuld. De oorzaak is gevonden en opgelost. Hierdoor zijn een aantal meldingen opgelost.

Intrekken van authorisaties werkt niet

Bij een aantal gebruikers bleek dat het intrekken van autorisaties van objecten zoals rapporten, modellen en mappen, niet goed werd doorgevoerd. De oorzaak was dat bij het omzetten van deze applicatie het verwijderen van deze rechten niet goed was verwerkt. Dit is nu aangepast.

De door jou uitgevoerde verwijderingen die niet goed zijn doorgevoerd, kan je vanaf nu toepassen.

Publishing Date : 9/16/2020