Mijn Communities
Help

Verzuim Management 2019-11

25-10-2019 20:07
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 714 Weergaven


Nieuw

Verzuim in de toekomst

Opmerking: Deze wijziging is van toepassing voor klanten die verzuim registreren in HR Core Business / Self Service  of HR Core Business Global en deze informatie aanleveren aan Verzuim Management.

Waarom 

Sommige gebruikers willen ziek- en hersteldmeldingen met een datum in de toekomst in kunnen voeren. In HR Core Business en HR Core Business Global is deze registratie nu al mogelijk, ze werden echter nog niet verwerkt in Verzuim Management.

Hoe

Vanaf deze release worden deze toekomstige ziek- en hersteldmeldingen verstuurd naar en verwerkt in Verzuim Management. De in het verzuimprotocol geconfigureerde taken, worden vervolgens ingepland met de juiste plandatum. Hiermee is de keten voor toekomstige ziek- en hersteldmelden van deze HR Core applicaties en Verzuim Management rond.

Uw actie 

Er is geen actie nodig, de meldingen gaan automatisch door van de genoemde HR Core applicaties naar Verzuim Management.

Opgeloste meldingen

In de afgelopen maanden zijn er tussentijdse updates op Verzuim Management doorgevoerd. Hieronder staan de belangrijkste vermeld.

Verzuimpercentage op het bureaublad

Op het bureaublad ziet de ingelogde gebruiker het verzuimpercentage van de werknemers waar hij/zij verantwoordelijk voor is.

Afhankelijk van de betrokkenen-configuratie staat op het bureaublad het actuele verzuimpercentage zoals dit is berekend bij het openen van deze webpagina.

Als u een grote organisatie(structuur) hebt, was dit percentage niet te berekenen en werd nul getoond. Dit probleem is nu opgelost.

Opmerking

In de berekening van het percentage worden de zieke werknemers meegenomen waar de ingelogde gebruiker de standaard betrokkene is. Bij het inrichten van betrokkenheid op afdelingen geldt dat ook zieke werknemers op onderliggende afdelingen meetellen. In het geval dat een onderliggende afdeling een andere standaard betrokkene heeft, worden de werknemers van die afdeling niet in de berekening meegenomen.

Als de standaard betrokkene van een afdeling een backup heeft ingesteld, neemt de berekening de werknemers mee van die afdeling én de afdelingen waar de backup als (standaard) betrokkene actief is.

Tevens worden werknemers meegenomen waar u direct (op werknemerniveau) aan bent gekoppeld.

Registratie WIA

Bij het invoeren van een WIA beschikking, kunt u het type beschikking selecteren: < 35%, WGA 35-80, WGA 80-100, IVA en WAO. De keuzelijst werd niet correct geladen, en was een volledige registratie niet uit te voeren. Dit probleem is nu opgelost.

Documenten uploaden

In enkele gevallen functioneerde het uploaden van een document niet correct. Gebruikers konden geen documenten toevoegen bij hun taken en ook niet in de agenda. Dit probleem is nu opgelost.

Publishing Date : 10/25/2019