Mine produkter
Hjælp

Opsætning af Fraværssaldi (tidligere Realtid)

af B_V_ (Opdateret ‎12-02-2021 23:26 af Thor Lundehoj VISMA )

I aftenens release (20.08.2020) bliver der lagt et nyt skærmbillede på til brug for opsætning af den fremtidige saldovisning. Dette medfører, at du i morgen ikke længere kan se jeres nuværende opsætning i skærmbilledet Realtidssaldi under Indstillinger.

 

Hvis du har tilføjet antal i minimum, maksimum mv., vil det være en god idé at notere disse værdier, så du hurtigere kan opsætte jeres fremtidige saldovisning. 

 

Kom godt fra start

Med det nye skærmbillede får du mulighed for at designe dine medarbejderes saldioverblik i Visma HR. Det betyder, at du som administrator selv kan opsætte, hvilke saldi dine medarbejdere skal have vist, og hvad den enkelte saldo skal kaldes. 

 

Det betyder også, at du skal være opmærksom på, at du selv skal ind og oprette de forskellige saldi på ny inkl. minimum og maksimum værdier osv. Du vil mandag den 24. august modtage en mail med vejledningen hertil, ligesom du altid kan hente vejledning her på Visma Community. 

 

Medarbejderne vil fortsat kunne se deres nuværende realtidssaldi under Fravær - også selvom du er i gang med at opsætte de nye fraværssaldi. Skærmbilledet Fravær bliver opdateret, så det er klar til alle medarbejdere tirsdag den 1. september.